1050 Ti için hangi RAM tercih edilmeli?

Yomra

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
1050 Tİ
İşlemci
3500X Processor
RAM'ın modelini tam analayamadım 2. RAM soketi boş sadece 1 tanesine 8 GB RAM takılı ikincisine de RAM takacağım sizin öneriniz ne olur?

RAM'lardan cok anlamıyorum, kullandığım RAM iyi mi kötü mü bilgili biri varsa biligilendirebilir mi? Yeni RAM almak PC'nin performansını gözle görülür düzeyde artırır mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    20,7 KB · Görüntüleme: 27
Emin değilim ama anakartınizda 4 adet ram slotu olabilir mi? Eğer öyleyse şu an bulunan raminizden 3 tane daha alırsanız çok büyük performans etkisi olur.
Eger çift slotsa 1 adet kendi raminizin 16gb olanını aynı marka model yoksa da aynı mhz ve CL değerine sahip başka marka ram almanızı öneririm

8gb ram günümüzde cok yetersiz. Ram takviyesi büyük fps artısı sağlayacaktir

4 gozuksede hocam ben sadece 2 slot gördüm 1 ine ram takili olsada diğeri Bosda ona ram takmayi düşünüyorum ama ramlarin MHz filan uyumlu olması çok önemliymiş ben ise kullandigim Rami bulamadım, kullandığım rmain iyimi kötümü oldugunuda anlamadım 3-4 sene önce almıştım sinerjiden pek bilgim yoktu şimdi tam yukseltmeyi düşünüyorum ama kullandığım ram iyide 8 alicam bir tane daha ama kullandığım ram kötüyse degistiricem tamamen 8x2 alicam

Hocam ramlerde önemli olan frekans (mhz) ve gecikme değeri (CL). Yüksek frekans düşük gecikme değeri en iyisidir.
Ramde bozulma olayı da kolay kolay olmaz. Üreticisi zaten Micron, güzel bir çipi var
Günümüzde 16gb bence çok sınırda. Ucu ucuna yetiyor o yüzden 8+16gb yapmanız daha mantıklı. Forumdaki arkadaşlar daha bilgilidir, sana uygun ram önerisi yapsınlar

Yani ikincisini 16 GB alın diyorsunuz, peki sizce hangi ram tercih edilmeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…