Hangi oyunlarda sorun yaşıyorsunuz? Güncel sürücü her zaman en kullanılabiliridir çünkü.Uzun bir zamandır bende son sürümler oyunlarda kasma ve takılma yapıyor acaba 1050 Ti laptop için en kullanılabilir sürücü hangisidir? Teşekkürler.
Hangi oyunlarda sorun yaşıyorsunuz? Güncel sürücü her zaman en kullanılabiliridir çünkü.
Hocam Witcher'da DX 12 modunu kullanıyor olabilir misiniz?Witcher 3 ve WoW da kalabalık aksiyon anlarda donmalar ve takılmalar oluyor. Ekran ayarlarım orta veya düşük tutuyorum fakat problemin ayarlarla ilgili olmadığını zannediyorum çünkü eski sürücülerde yüksek ayarlarda dahi sorun çıkmıyordu.
dizüstü kullanmama rağmen nvidia 512.59 masaüstü versiyonu indirdim ve çok daha akıcı şekilde performans var şuan.
ustad sorunu eski bir nvidia sürümü yükleyerek çözdüm internette araştırdım ve optimizasyonu en iyi denilen sürücüyü yükledim gerçektende kasmalar donmalar yaşanmıyor şuan bu tarz sorunlar yaşayanlar adına 512.59 en iyi verim aldığım sürüm oldu.Hocam Witcher'da DX 12 modunu kullanıyor olabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.