bang1 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 1 Yer DIO's Mansion Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #11 BipolarBirey dedi: Tamam hocam buldum ama kapalı hatta açınca daha da turumcumsu oluyor gece ışığı kapalı. Genişletmek için tıkla... Direkt görüntü ayarlarından renk sıcaklığına bakmayı deneyebilirsiniz.
BipolarBirey dedi: Tamam hocam buldum ama kapalı hatta açınca daha da turumcumsu oluyor gece ışığı kapalı. Genişletmek için tıkla... Direkt görüntü ayarlarından renk sıcaklığına bakmayı deneyebilirsiniz.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2022 #12 BipolarBirey dedi: Tamam hocam buldum ama kapalı hatta açınca daha da turumcumsu oluyor gece ışığı kapalı. Genişletmek için tıkla... Fotoğraftan falan da bakıyorum ancak sorun yok. Renk körlüğü gibi bir durumunuz olmasın?
BipolarBirey dedi: Tamam hocam buldum ama kapalı hatta açınca daha da turumcumsu oluyor gece ışığı kapalı. Genişletmek için tıkla... Fotoğraftan falan da bakıyorum ancak sorun yok. Renk körlüğü gibi bir durumunuz olmasın?
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.458 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #13 Cruslan dedi: Fotoğraftan falan da bakıyorum ancak sorun yok. Renk körlüğü gibi bir durumunuz olmasın? Genişletmek için tıkla... Telefon otomatik düzeltiyor. Sorunu forumda buldum bu şekilde ama tam anlayamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cruslan dedi: Fotoğraftan falan da bakıyorum ancak sorun yok. Renk körlüğü gibi bir durumunuz olmasın? Genişletmek için tıkla... Telefon otomatik düzeltiyor. Sorunu forumda buldum bu şekilde ama tam anlayamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2022 #14 "Ayarlar --> Renk" kısmından monitörü seçip bütün var olan ayarları denemeniz isteniyor.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.458 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #15 Cruslan dedi: "Ayarlar --> renk" kısmından monitörü seçip bütün var olan ayarları denemeniz isteniyor. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam deniyorum. Sorunu çözdüm hocam. Renkten de olmadı. Driver sorunuymuş. Yazılım ve güncelleştirmeler>ek sürücüler. NVIDIA-driver-515 yüklüydü bende farklı bir tane denedim çözüldü. Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için.
Cruslan dedi: "Ayarlar --> renk" kısmından monitörü seçip bütün var olan ayarları denemeniz isteniyor. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam deniyorum. Sorunu çözdüm hocam. Renkten de olmadı. Driver sorunuymuş. Yazılım ve güncelleştirmeler>ek sürücüler. NVIDIA-driver-515 yüklüydü bende farklı bir tane denedim çözüldü. Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2022 #16 BipolarBirey dedi: Çok sağ olun hocam deniyorum. Sorunu çözdüm hocam. Renkten de olmadı. Driver sorunuymuş. Yazılım ve güncelleştirmeler>ek sürücüler. Eki Görüntüle 1615811 NVIDIA-driver-515 yüklüydü bende farklı bir tane denedim çözüldü. Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Nouveau ile memnun kalmayabilirsiniz. Performans anlamında...
BipolarBirey dedi: Çok sağ olun hocam deniyorum. Sorunu çözdüm hocam. Renkten de olmadı. Driver sorunuymuş. Yazılım ve güncelleştirmeler>ek sürücüler. Eki Görüntüle 1615811 NVIDIA-driver-515 yüklüydü bende farklı bir tane denedim çözüldü. Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Nouveau ile memnun kalmayabilirsiniz. Performans anlamında...
bang1 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 1 Yer DIO's Mansion Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #17 BipolarBirey dedi: Çok sağ olun hocam deniyorum. Sorunu çözdüm hocam. Renkten de olmadı. Driver sorunuymuş. Yazılım ve güncelleştirmeler>ek sürücüler. Eki Görüntüle 1615811 NVIDIA-driver-515 yüklüydü bende farklı bir tane denedim çözüldü. Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... 525'i denediniz mi? Sürprizbozan Gene Nvidia driverları ve gene sebebi bilinmeyen alakasız Linux hataları.
BipolarBirey dedi: Çok sağ olun hocam deniyorum. Sorunu çözdüm hocam. Renkten de olmadı. Driver sorunuymuş. Yazılım ve güncelleştirmeler>ek sürücüler. Eki Görüntüle 1615811 NVIDIA-driver-515 yüklüydü bende farklı bir tane denedim çözüldü. Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... 525'i denediniz mi? Sürprizbozan Gene Nvidia driverları ve gene sebebi bilinmeyen alakasız Linux hataları.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.458 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #18 bang1 dedi: 525'i denediniz mi? Sürprizbozan gene NVIDIA driverları ve gene sebebi bilinmeyen alakasız Linux hataları. Genişletmek için tıkla... Onu deneyeceğim şimdi. bang1 dedi: 525'i denediniz mi? Sürprizbozan gene NVIDIA driverları ve gene sebebi bilinmeyen alakasız Linux hataları. Genişletmek için tıkla... sRGB yaptım düzeldi şu an 525 sürümünde. Hepinize tekrar teşekkürler. Son düzenleme: 27 Aralık 2022
bang1 dedi: 525'i denediniz mi? Sürprizbozan gene NVIDIA driverları ve gene sebebi bilinmeyen alakasız Linux hataları. Genişletmek için tıkla... Onu deneyeceğim şimdi. bang1 dedi: 525'i denediniz mi? Sürprizbozan gene NVIDIA driverları ve gene sebebi bilinmeyen alakasız Linux hataları. Genişletmek için tıkla... sRGB yaptım düzeldi şu an 525 sürümünde. Hepinize tekrar teşekkürler.