1050 Ti marka seçimi

Tabii ki alttaki Cerberus GTX 1050 Ti modelini almalısın. Yukarıdakiler GTX 1050 modelleri. GTX 1050 Ti ile 1050 arasında da ufak bir fark yok.

Alttaki GTX 1050 Ti modelinin fiyatı da normal, alabilirsin.
Hatırlıyorum gene yanıtlamıştınız sağ olun, peki o 1050 Ti diğerlerine (diğer 1050 Ti modellerine göre) daha az performans vermez değil mi ? Aynı olur sanırım ?
En ucuzunu tercih edin. 2-3 FPS ve 3-5 derece daha soğuk olacak diye fazladan para dökmeyin. Değmez. Kafa kafaya performans verecektir. Şüpheniz olmasın.

@Melille
Anlıyorum teşekkürler.

Arkadaşlar karşılaştırma listesindeki ekran kartları Gtx 1050, ucuz olanı al, markalar arasında fark olmaz diyerek yanlış yönlendirme yapmış olursunuz.
Arkadaşım Gtx 1050ti ekran kartının bile bugün yeterliliği tartışamaya açıkken gtx 1050 alma.
Sanıyorum yorum yapan arkadaşlar karşılaştırma listesindekileri de gtx 1050 ti sanarak yaptılar bu yorumları, sakın ola yanlış bir alışveriş yapmayasın kafanı vurursun sonra.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı