1050 Ti mini sistem yükseltme

Hencc

Hectopat
Sistem özelliklerim şu şekilde:
Zotac GTX 1050 Ti mini 4 GB.
i5 7500.
16 GB RAM DDR4 (Dual 8x2) | anakartlardan pek anlamadığımdan direkt aşağıdaki CPU-Z fotoğrafını bırakıyorum.

Bu sistemi RX 6700 XT ve Ryzen 5600 ile güçlendirmeyi düşünüyorum. 550 Watt'lık ta bir Power Supply'a sahibim. Sistemde sizce değişmesi gereken başka bir parça var mı? Yazın sistemi belirttiğim şekilde güçlendirmeyi düşünüyorum. Kasanın modelini bir türlü bulamadığımdan maalesef belirtemiyorum eğer ki alacağım zaman kasa sorun çıkartırsa değiştiririm ancak kasa gayet büyük. (kullandığım sistem zamanında birisi tarafından toplandı)

5600 için anakart değiştirmeniz lazım. Ayrıca 550W, 6700 XT için sınırda bir PSU. Tam bütçenizi yazarsanız daha iyi öneriler verebiliriz.

5600 için anakart değiştirmeniz lazım. Ayrıca 550W, 6700 XT için sınırda bir PSU. Tam bütçenizi yazarsanız daha iyi öneriler verebiliriz.

Hocam maksimum 10-11K civarına çıkabilirim. Zorunlu şeyler varsa biraz daha artırabilirim.

(550W kullanılabilir bununla.)

Sıfır fiyatları 13K ediyor. Ekran kartını ikinci el bakabilirsiniz isterseniz. İkinci el RX 6700 XT'ler 6000 Civarına bulunabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…