1050 Ti OC yapmak

Mehmet18

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. ASUS ROG STRIX 1050 Ti OC ekran kartım var overclock yapmayı düşünüyorum. Aşağı yukarı kaç FPS fark eder? Bir de 3 4 senedir termal macun yenilemedim ve soğutması güçlü bir model.

Hocam termal macunlarını yenilemeden işe girişmeyin derim. Çok fark olacağını zannetmiyorum.

Hocam tahminimce 10-20 FPS arasında oynama olur. Bir de ekran kartı boşta 60 derece üstünde ise girişmeyin bu işe.

Hocam tahminimce 10-20 FPS arasında oynama olur. Bir de ekran kartı boşta 60 derece üstünde ise girişmeyin bu işe.

Yok hocam %100 kullanımda 60 dereceyi geçmiyor R5 3600 ile kullanıyorum FPS sabitleyince 50 derecelerde.
Hocam termal macunlarını yenilemeden işe girişmeyin derim. Çok fark olacağını zannetmiyorum.

Macunu kendim yenileyebilir miyim 3 4 senedir yenilemedim.

Bu linkten farkına bakabilirsin. Bence bu tarz kartları ne kadar OC desteği olsada zorlamaya gerek yok. Genelde 4-7 FPS farketmiş zaten. Sabit 60 FPS almak istediğin oyun olupta 52 55 lerde kalıyorsan belki denenebilir. Tabi ne derece OC yapılmış onunda önemi var.

Örneğin Apex Legends'te en fazla 3/5 FPS artar.
Ama Battlefield serisi oyunlarda bu FPS artışı 8/10 olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…