1050 Ti PUBG Mobile kasma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Theponkes

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, sistemimin çok iyi olduğunu söylemiyorum.
PUBG mobilde anlık FPS düşmesi, fight içerisinde FPS ciddi FPS düşüşü var. CPU kullanımı %80 altına inmiyor %100'lere dayandığı bile oluyor GPU kullanımı ise %15-%20'yi bile geçmiyor.
Sistemim: 1050 Ti, Ryzen3 1200, 8 GB 3000MHz RAM, 120GB SSD ve1600X900 monitörüm var ama görüntüyü yaymak için 1440X900'da oynuyorum.
Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum şu anda 2080 Ti bile olsa oynasan bu sorunları yaşayacaksın. Çünkü emülatörün kendisinde uyum sorunu var. Mobil tabanlı olduğu için senkronize olamıyor. Yani senin yaşadığın bu sorunu yaşamayan bir tek kişi yok:)

Dostum şu anda 2080 Ti bile olsa oynasan bu sorunları yaşayacaksın. Çünkü emülatörün kendisinde uyum sorunu var. Mobil tabanlı olduğu için senkronize olamıyor. Yani senin yaşadığın bu sorunu yaşamayan bir tek kişi yok:)
Kral video çekenlere canlı yayın yapanlara bakıyorum gram takılmadan oynuyorlar ne bileyim belki de haklısın teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı