Sedat80 Decapat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2022 #1 RAM 8 Gb Ekran kartı Zotac GTX 1050 Tİ OC Anakart Asus m5a78l-m lx3 Plus İşlemci AMD FX8300 Merhaba 1050 Ti PC im. GTA 5 için bu videodaki grafik modunu merak ettim. Hangi grafik modu? Sizde yardımcı olursanız sevinirim. Video link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sedat80 dedi: Merhaba 1050 Ti PC im. GTA 5 için bu videodaki grafik modunu merak ettim. Hangi grafik modu? Sizde yardımcı olursanız sevinirim. Video link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilen yokmu ya? Son düzenleme: 9 Mayıs 2022
Merhaba 1050 Ti PC im. GTA 5 için bu videodaki grafik modunu merak ettim. Hangi grafik modu? Sizde yardımcı olursanız sevinirim. Video link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sedat80 dedi: Merhaba 1050 Ti PC im. GTA 5 için bu videodaki grafik modunu merak ettim. Hangi grafik modu? Sizde yardımcı olursanız sevinirim. Video link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilen yokmu ya?