1050 Ti sistem Hiçbir oyun akıcı değil

Makaleler
3
Selamlar arkadaşlar. Anakartım ASUS H110M-K 2133 MHz, RAM'im 8 GB 3000MHz Corsair, ileriye dönük almıştım. Bir de monitörüm 75 Hz 1 ms ve FPS'im Valorant ve CS:GO'da 75 üstünde olmasına rağmen oyunum akıcı değil. Sizce neden oyunum akıcı değil?

Ekran kartı: ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti.
İşlemci: G4560.
Harddisk'in ne olduğunu bilmiyorum belki sorun onda da olabilir. SSD yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Ekran kartı falan aynı değil. Fakat sorun aynıydı sorunu format ile çözmüştüm ben.

Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Ekran kartı falan aynı değil. Fakat sorun aynıydı sorunu format ile çözmüştüm ben.
Çok format attım. Sorun monitörden işlemciden ve ekran kartından değil buna eminde oldum. (Farklı parçaları takarak denedim) Windows içerisinden çok çözüm denedim çözemedim. Bir tane SSD alıp windowsu ona yüklersem sorunum çözülebilir mi?

Hocam HDD ile sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Oyun oynarken doluluğu kaç civarında? Ama SSD bilgisayarınızı hızlandırır. Ve HDD sağlık testi yaparsanız iyi olur.

HDD'den drop yiyor olabilirsiniz veya RAM'lerden de olabilir.
Ram'im crucial 8gb 'dı o varken aynı sorun vardı, onu satıp 3000mhz corsair 8gb Ram aldım sorunum çözülmedi.
Hocam HDD ile sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Oyun oynarken doluluğu kaç civarında? Ama SSD bilgisayarınızı hızlandırır. Ve HDD sağlık testi yaparsanız iyi olur.
Harddisk doluluğuna nerden bakabilirim?

RAM'im Crucial 8 GB'dı o varken aynı sorun vardı, onu satıp 3000MHz Corsair 8 GB RAM aldım sorunum çözülmedi.

Hocam HD Tune ile HDD'nize sağlık testi yapar mısınız?
Yapmanız gereken işlemleri söylüyorum.
Öncelikle HD Tune indirin.
Yazılımı çalıştırınca health sekmesine geçin.
Eğer burada sarı veya kırmızı ibare varsa disk sağlığınız riskte olabilir.
Error scan kısmından diskin yüzeyini hatalara karşı taratabilirsin.

Tarattım herhangi bir sıkıntı çıkmadı full yeşil.
Hdd'min marka modelini unuttum ona bakabileceğim bir yer var mı?
Yeni bilgisayar almak zorunda kalacağım sanırım. Hiçbir şekilde çözemiyorum.
Ekran kartımın işlemcimin sıcaklık değerleri vb. vb. herşeyi normal.

Tarattım herhangi bir sıkıntı çıkmadı Full yeşil.
HDD'min marka modelini unuttum ona bakabileceğim bir yer var mı?
Yeni bilgisayar almak zorunda kalacağım sanırım. Hiçbir şekilde çözemiyorum.

Başlat - çalıştır veya Windows logo+r tuşlarına basarak çalıştır ekranına ulaşın. Ardından ekrana gibi msinfo32 yazarak enter tuşuna basın.
Açılan ekrandan bileşenler - depolama -diskler adımlarını takip edin.
Açılan ekrandan boyut seçeneğinden hardiskinizin kaç GB olduğunu görebilirsin. Ayrıca diskler bölümüne girdiğimizde disk ile alakalı bütün bilgilere ulaşabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…