1050 Ti sistem Hiçbir oyun akıcı değil

Makaleler
3
Selamlar arkadaşlar. Anakartım ASUS H110M-K 2133 MHz, RAM'im 8 GB 3000MHz Corsair, ileriye dönük almıştım. Bir de monitörüm 75 Hz 1 ms ve FPS'im Valorant ve CS:GO'da 75 üstünde olmasına rağmen oyunum akıcı değil. Sizce neden oyunum akıcı değil?

Ekran kartı: ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti.
İşlemci: G4560.
Harddisk'in ne olduğunu bilmiyorum belki sorun onda da olabilir. SSD yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı SSD'den bende de var. Fakat forumda pek beğenilmiyor. Sıkıntı yaşayabilirsiniz belki bilemiyorum. Ama bende hiçbir sıkıntı çıkarmadı.
Ne önerirsiniz? 240gb normal kullanım için yeter mi? 3-5 oyun programlar Windows olacak işte.
Windowsu bilgisayarcı kurmuştu sorun Windows'la alakalı olabilir mi?

Sorun büyük ihtimalle Windows ile alakalı. O bilgisayarcılar KMS yüklüyorlar. Format atın sisteme bir daha da güvenmeyin bunlara.
Format atmayı bilmiyorum Öğrenip atacağım! Yalnız 2 ay önce falan sağ altta windows etkinleştir kodu çıkıyordu onun için 30tl'ye kod satın almıştım tekrar almam mı gerekecek?

O kodlar anakarta gömülüyor. Format atmak zor bir işlem değil. KMS kurmamış o zaman. Ama Driver Booster gibi programlardan sürücü kurmuştur.
KMS ben pc'yi ilk aldığım zamanlar biraz bakınıp kurmuştum. Sonra süresi bitti sanırım. Driver booster kullanmamalı mıyız? böyle mi sıfırlamalıyım yoksa iso dosyası indirip mi sıfırlamalıyım?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…