_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #11 Shinyapo LXXIV dedi: 8'lik sistem değil gömmeyin o kadar da. 10 yeter. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa tavsiye idi sadece, daha iyi geleceğini düşündüğüm için.
Shinyapo LXXIV dedi: 8'lik sistem değil gömmeyin o kadar da. 10 yeter. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa tavsiye idi sadece, daha iyi geleceğini düşündüğüm için.
beratyldz2305 Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #12 kowyas dedi: Diğer oyunlarda durum nasıl? Genişletmek için tıkla... pubg lost ark drop yiyorum pubg drop girmediğnde 70 80 arası ama çok droplu
kowyas dedi: Diğer oyunlarda durum nasıl? Genişletmek için tıkla... pubg lost ark drop yiyorum pubg drop girmediğnde 70 80 arası ama çok droplu
K kowyas Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.456 Çözümler 3 15 Nisan 2022 #13 beratyldz2305 dedi: PUBG Lost Ark drop yiyorum PUBG drop girmediğnde 70 80 arası ama çok droplu. Genişletmek için tıkla... Droplar RAM'in 8 GB olmasından kaynaklanıyor. O oyunlara 8 GB RAM yetersiz. Raminizi yükseltin.
beratyldz2305 dedi: PUBG Lost Ark drop yiyorum PUBG drop girmediğnde 70 80 arası ama çok droplu. Genişletmek için tıkla... Droplar RAM'in 8 GB olmasından kaynaklanıyor. O oyunlara 8 GB RAM yetersiz. Raminizi yükseltin.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #14 beratyldz2305 dedi: PUBG Lost Ark drop yiyorum PUBG drop girmediğnde 70 80 arası ama çok droplu. Genişletmek için tıkla... RAM yükseltmeyi deneyin.
beratyldz2305 dedi: PUBG Lost Ark drop yiyorum PUBG drop girmediğnde 70 80 arası ama çok droplu. Genişletmek için tıkla... RAM yükseltmeyi deneyin.
K kowyas Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.456 Çözümler 3 15 Nisan 2022 #15 Silinen üye dedi: İşlemci ile ekran kartı uyuşmasızlığı büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Alakası yok ikisi gayet de uyumlu.
Silinen üye dedi: İşlemci ile ekran kartı uyuşmasızlığı büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Alakası yok ikisi gayet de uyumlu.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #16 kowyas dedi: Alakası yok ikisi gayet de uyumlu. Genişletmek için tıkla... Onu farkedince mesajı düzelttim.
kowyas dedi: Alakası yok ikisi gayet de uyumlu. Genişletmek için tıkla... Onu farkedince mesajı düzelttim.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 15 Nisan 2022 #17 Mesajım gözükmüyor mu? O sistemi Windows 11 ağır gelir diyorum. Windows 8.1 veya Windows 10 kurun diyorum. Eminim sorun çözülecektir.
Mesajım gözükmüyor mu? O sistemi Windows 11 ağır gelir diyorum. Windows 8.1 veya Windows 10 kurun diyorum. Eminim sorun çözülecektir.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #18 Linux Aliskanligi dedi: Mesajım gözükmüyor mu? O sistemi Windows 11 ağır gelir diyorum. Windows 8.1 veya Windows 10 kurun diyorum. Eminim sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Mesajınız gözüküyor ancak sanırım başka konular var arkadaşın bahsetmek istediği; çünkü bana da cevap vermedi.
Linux Aliskanligi dedi: Mesajım gözükmüyor mu? O sistemi Windows 11 ağır gelir diyorum. Windows 8.1 veya Windows 10 kurun diyorum. Eminim sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Mesajınız gözüküyor ancak sanırım başka konular var arkadaşın bahsetmek istediği; çünkü bana da cevap vermedi.
K kowyas Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.456 Çözümler 3 15 Nisan 2022 #19 Linux Aliskanligi dedi: Mesajım gözükmüyor mu? O sistemi Windows 11 ağır gelir diyorum. Windows 8.1 veya Windows 10 kurun diyorum. Eminim sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var? Windows 11 ağır gelmez eski çöp laptopuma bile kurmuştum gayet de stabil ve performans kaybetmeden çalışıyordu.
Linux Aliskanligi dedi: Mesajım gözükmüyor mu? O sistemi Windows 11 ağır gelir diyorum. Windows 8.1 veya Windows 10 kurun diyorum. Eminim sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var? Windows 11 ağır gelmez eski çöp laptopuma bile kurmuştum gayet de stabil ve performans kaybetmeden çalışıyordu.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #20 kowyas dedi: Droplar RAM'in 8 GB olmasından kaynaklanıyor. O oyunlara 8 GB RAM yetersiz. Raminizi yükseltin. Genişletmek için tıkla... Neden yeterli olmasın? PUBG gayet açık bir şekilde oynanılabilir 8 GB RAM ile; keza Ark içinde aynısı geçerli. kowyas dedi: Ne alakası var? Windows 11 ağır gelmez eski çöp laptopuma bile kurmuştum gayet de stabil ve performans kaybetmeden çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Alakası çok işte.
kowyas dedi: Droplar RAM'in 8 GB olmasından kaynaklanıyor. O oyunlara 8 GB RAM yetersiz. Raminizi yükseltin. Genişletmek için tıkla... Neden yeterli olmasın? PUBG gayet açık bir şekilde oynanılabilir 8 GB RAM ile; keza Ark içinde aynısı geçerli. kowyas dedi: Ne alakası var? Windows 11 ağır gelmez eski çöp laptopuma bile kurmuştum gayet de stabil ve performans kaybetmeden çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Alakası çok işte.