Çözüldü 1050 Ti sistem LoL oynarken mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bonevers

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Bu mavi ekran hatalarını ben de almaktayım. Bu hataları sadece LoL oynarken alıyorum. LoL dışında laptop sürekli açık kalsa da başka oyunlar oynasamda saatlerce bu hatayı almıyorum. LoL oynarken ısınma problemi de yaşamıyorum ki soğutucu da kullanıyorum. Ayrıca mavi ekran hataları da sürekli aynı hatayı almıyorum her seferinde farklı bir hata söylüyor. Bazıları;
SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED,
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL,
KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED,
KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED,
Bundan başka da aldığım hatalarda var ve dediğim gibi sadece LoL oynarken oluyor. Driverların hepsi güncel. Windows 10 güncel ve original. LoL'ü silip tekrardan kaç defa kurdum sayısını hatırlamıyorum. Laptopum özellikleri,
Lenovo Legion Y520,
Intel Core i7-7.nesil HQ işlemci,
NVIDIA GeForce GTX1050 Ti ekran kartı,
16 GB RAM,
256 GB SSD.
2.80 GHz.
64 megabit,
Windows 10 Home,
Her şeyi denedim ve yaptım Google da yazan ayrıca buraadaki monitörden yüksek performansı seçmeyi de yaptım ama sonuç aynı sorunun çözümünü bilen varsa paylaşabilir mi?

@KojiroHyuga04

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistem raporu yeterliydi. İncelemek çok zaman alacak. Kayboldu sanmayın.
Ağ kartı sürücüsünü güncelleyin. Hem de acilen. Modeli Intel (R) Dual Band AC Wireless 8265.
Bir yazılımın işlemci hızını kısıtladığı uyarısı var.
Intel Graphics sürücüsünü ne olur ne olmaz güncelleyin.

Sizin sorunu muhtemelen ağ kartı sürücüsü tetikledi. Sürekli en fazla gördüğüm uyarı ağ kartı ile alakalı.
Dump dosyaları?

Dosyalardan bir şey çıkmadı, Olay Görüntüleyicisi raporu ile çözmeye çalışacağım.

Dosyalardan bir şey çıkmadı, Olay Görüntüleyicisi raporu ile çözmeye çalışacağım.
Bunlar galiba istediklerin

Ağ kartı sürücüsünü güncelleyin. Hem de acilen. Modeli Intel (R) Dual Band AC Wireless 8265.

Sizin sorunu muhtemelen ağ kartı sürücüsü tetikledi. Sürekli en fazla gördüğüm uyarı ağ kartı ile alakalı.

Son düzenleme:
Çözüm

RamTest86 ile tekrar test etmeye çalıştım hata verdi bu sefer 240 tn fazla hata verdi sonra test dondu kaldı. Ram ler bozuldu galiba derken açtım laptop u ramlerin yerini değiştirdim. Sonra senin tavsiye göre driveları kontrol ettim güncel gösteriyordu. Ama sana güvenip intel in drive güncelleyicisini indirdim ve senin deidğin gibi 3 intel driver ı güncel değilmiiş güncelledim. Sonra dün gece boyu 4-5 saat lol oynadım ve hiç hata vermedi. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için 1 yıllık eziyetimi sona erdirdin . :)))))

Rica ederim. RAM belleklerde sıkıntı oluştuğunu da gördük. Yakın bir zaman aralığında sıkıntılı RAM belleği sistemden ayırın ve yeni bir tane alın. MAvi Ekran alma ihtimali var.

Sorun çözüldüyse çözüldü işaretleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı