1050 Ti Sistem Nasıldır?

Yer
İstanbul
Babam bu gece PC aldı. Özellikleri yazıyorum oyun olarak LoL, CS:GO, Battlefield 4, Valorant, PUBG gibi oyunlar oynarım. Ek olarak anakart ya da işlemci gerekiyorsa alabilirim bütçem var 2000TL kadar. Ryzen 5 3600X gibi neyse özellikler;

Monitör HP 24ES IPS 5ms 23.8 Inc monitör.
GTX 1050 Ti 4 GB.
MSI H110M PRO-VD (MSI 7996 yazıyor bu çıktı)
Intel Pentium G4560 3.5GHz.
8 GB RAM +64 Bit.
Windows 10 Pro.

İnternetten baktım da çok da kötü değil gibi sizce nasıl iş görür mü?

Arkadaşlar kahkaha tufanı mı oldum? Aynı sistem arkadaşımda var. PUBG ultra ayarlarda 50 FPS alıyor. İntelin tek çekirdek performansından haberiniz yok galiba.
İşlemci 2 çekirdekli olduğu için girecek droplar da "güzel" olacaktır, haklısınız.
Arkadaşlar kahkaha tufanı mı oldum? Aynı sistem arkadaşımda var. PUBG ultra ayarlarda 50 FPS alıyor. İntelin tek çekirdek performansından haberiniz yok galiba.

Arkadaşlar kahkaha tufanı mı oldum? Aynı sistem arkadaşımda var. PUBG Ultra ayarlarda 50 FPS alıyor. Intel'in tek çekirdek performansından haberiniz yok galiba.

Olabilir, G5460 PUBG'nin minimum sistem gereksinimlerinde yer alan i5-4430'dan daha iyi bir işlemci. Ben "2 çekirdek"den bahsederken sadece PUBG'yi kastetmedim, yeni nesil ve AAA oyunları da kastettim.

Bi Yakınımız ücretsiz olarak verdi monitör ve kasayı o yüzden ek takviyeleri Ne alayım diye sordum 2000-2500tl bütçem var teşekkürler
sizce sistem yeterlimi şuanlık ?

Olabilir, G5460 PUBG'nin minimum sistem gereksinimlerinde yer alan i5-4430'dan daha iyi bir işlemci. Ben "2 çekirdek"den bahsederken sadece PUBG'yi kastetmedim, yeni nesil ve AAA oyunları da kastettim.
Hocam burda 1050 ti'den bahsediyoruz. Darboğaz olursa drop olur. 2 çekirdek ile alakası yok bunun. Yeni nesil AAA oyunları ultrada oynamak zorunda değil. Her oyunu ultrada güzelce oynayabilirsiniz demedim sonuçta.

4 Çekirdek gözüküyor aygıt yöneticisinden bakınca bilmiyorum. Pubg'de 70-80fps alan var internette bu işlemci ve ekran kartıyla
tek harddisk c var d yok hocam d nasıl eklerim ?

4 çekirdek gözüküyor aygıt yöneticisinden bakınca bilmiyorum. PUBG'de 70-80FPS alan var internette bu işlemci ve ekran kartıyla.

Tek harddisk C var D yok hocam D nasıl eklerim?

4 Olarak gözüken şey iş parçaçığı sayısı, işlemcinin çekirdek sayısı "2". Intel'in sitesinden kontrol edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…