1050 Ti sistem Starfield oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

Paul Walker

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
1050 Ti
İşlemci
İ5 9400F
Low da oynatır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayir, zaten kotu ve sıkıcı bir oyunken bu FPS ile hiç cekilmez. Optimizasyon cok kotu, duzgun oynatacagini asla dusunmuyorum.

Pek mümkün gelmedi bana oynatmaz belik 1 ya da 2 yıl sonra iyice tüm güncellemeleri bitince biraz optimizasyon modu yükler belki 60 FPS oynarsınız hem oyun ucuzlar o zamna kadar.

Şu an zor optimizasyonu çok kötü.

hocam çıldıra çıldıra oynayabilirsniz

Çok konuşulmuyor ama optimizasyonu rezalet o oyunun. 1080P ultra da her zaman 60FPS üstü görmek için 3080 ayarında bı kart lazım yanlışım yoksa. 1070 altı bir kartınız varsa denemeyin bence

Kaç FPS yada framerate bir almak istediğin bir de hangi çözünürlükte oynamak istediğin çok önemli.

Ben 720p'de 30 FPS oynuyorum kötü bir sistemde, karakterin hareketleri, first person shooter tarafı gayet oturaklı, silahların vuruş hissi çok tatmin edici olduğu gibi çok farklı türde değişik silahlar da var yani.

Oyun sarıyor yani, bayağı güzel.
Tek sorun İngilizce olması .

Çok konuşulmuyor ama optimizasyonu rezalet o oyunun. 1080p Ultra da her zaman 60FPS üstü görmek için 3080 ayarında bir kart lazım yanlışım yoksa. 1070 altı bir kartınız varsa denemeyin bence.

Yeni çıkan oyunlarda genelikle böyle oluyor yakında düzeltilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…