1050 Ti sistem toplama

gutla

Kilopat
Daha fazla  
G4560 işlemci bulamadığımdan işlemci yönünden i3 7100'e yönelmek zorunda kaldım. Şimdi Ryzen 3 1200 çıktı ama karşılaştırma videolarında fark göremedim. AMD işlemci alırsam anakartın fiyatı da artıyor. 2000 lirayı çok geçmek istemiyorum.

Amazon'a baktım G4560 390 lira civarı İzmir'e geliyor 15 gün içerisinde acaba almalı mıyım? Yoksa i3 7100 mü almalıyım H110M anakartları uygun Asrock anakart BIOS güncel geliyor. Fakat bakıyorum şikayet var. Sitesine Teknobiyotik olsun, Sinerji olsun, İncehesap olsun hepsinde şikayet var. Kutu açık gelmiş, başka ürün gönderilmiş, stokta yok, 2 ay bekleyin para iadesi için 2 ay bekleyenler var güvenemiyorsun fiyat uygun ama problem çıkma olasılığı yüksek.

Arkadaşıma İtopya'dan hazır kasa aldık onda bile güç kaynağında ses sıkıntısı oldu geri göndermekle uğraşmayalım dedik ters çevirdik kasayı öyle sorunsuz kullanıyoruz. Hem site önerisinde bulunursanız sevinirim. Hem de bana uygun fiyatlı 1050 Ti olan bir sistem toplayabilirseniz sevinirim.

Dün bile Hepsiburada'da 1050 Ti Gaming X modeli %8 indirimliydi şimdi bitmiş bir günde 100 liradan fazla fark olmuş hafta sonunu bekleyeceğim tekrar. Kingston HyperX Fury 8 GB RAM 2133 MHz almayı düşünüyorum. Harddiskim var Yen'i aldım 1 TB. SSD eklersem fiyat 2000'i geçiyor onu sonra eklemeyi düşünüyorum. Tek sıkıntım işlemci ve anakart hangisini almalıyım sorunu. Yardımcı olursanız sevinirim... @mstfaozder

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı