1050 Ti sistem Windows 10 güncellemeleri yüklenmiyor

DasKartell

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8GB
Ekran kartı
Asus Expedition Gtx 1050 Ti
Anakart
Asus Prime B250M-A
İşlemci
İntel i3 7100
Bilgisayarıma kısa süre önce USB ile format attım ve Windows 10'un eski bir sürümünü kurdu. Windows 10 Update assistant yükledim ama %0 da takılı kalıyor. Windows Update kısmındaki güncellemeleri başlatıyorum biraz indikten sonra hata veriyor yeniden dene deyip baştan indiriyor bunu nasıl çözebilirim?

Not: Windows'um etkinleştirildi ve 10 Pro.

Önemli güvenlik ve kalite güncellemeleri eski ve eksik olduğu için cihazınız risk altında. Windows'un daha güvenli çalışabilmesi için işleri düzeltelim. Devam etmek için bu düğmeyi seçin diyor.

Bilgisayarıma kısa süre önce USB ile format attım ve Windows 10'un eski bir sürümünü kurdu. Windows 10 Update assistant yükledim ama %0 da takılı kalıyor. Windows Update kısmındaki güncellemeleri başlatıyorum biraz indikten sonra hata veriyor yeniden dene deyip baştan indiriyor bunu nasıl çözebilirim?

Önemli güvenlik ve kalite güncellemeleri eski ve eksik olduğu için cihazınız risk altında. Windows'un daha güvenli çalışabilmesi için işleri düzeltelim. Devam etmek için bu düğmeyi seçin diyor.
Depolamanız kaç GB?

Sorun oradan kaynaklı olabilir. Daha önce hangi işletim sistemini kullanıyordunuz? HDD olduğuna göre eski bir sistemde kullanıyorsunuz ya da sonradan HDD'yi aldınız ve SSD bozuldu. Doğru mu?

Daha önce de Windows 10 Pro kullanıyordum ama son sürüm idi hiç SSD kullanmadım hep HDD kullandım.

Knk bende de oğle oldu denetim masasindan Windows update health tool varmi bak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı