Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #11 Attığın format ve kurduğun Windows sorunlu. Tekrar temiz kurulum ve güncel Windows 10 kurulumu yapın.
Attığın format ve kurduğun Windows sorunlu. Tekrar temiz kurulum ve güncel Windows 10 kurulumu yapın.
DasKartell Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #12 Sedat Güven 99 dedi: Kanka Denetim Masası'ndan program kaldir de, orada Windows Update health tool var mı bak. Genişletmek için tıkla... Yok kanka. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2022
Sedat Güven 99 dedi: Kanka Denetim Masası'ndan program kaldir de, orada Windows Update health tool var mı bak. Genişletmek için tıkla... Yok kanka.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 6 Haziran 2022 #13 DasKartell dedi: Yok knk Genişletmek için tıkla... Windows sürümünüzü hangi siteden indirdiniz? Orijinal değildir belki.
DasKartell dedi: Yok knk Genişletmek için tıkla... Windows sürümünüzü hangi siteden indirdiniz? Orijinal değildir belki.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #14 DasKartell dedi: Ne diyorsun kanka. Genişletmek için tıkla... Saint Lucia dedi: Attığın format ve kurduğun Windows sorunlu. Tekrar temiz kurulum ve güncel Windows 10 kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... Attığım mesaj ile senin cevapladığın mesaj farklı. Yazmadığım bir şey sende nasıl gözüküyor. Bug oluştu galiba.
DasKartell dedi: Ne diyorsun kanka. Genişletmek için tıkla... Saint Lucia dedi: Attığın format ve kurduğun Windows sorunlu. Tekrar temiz kurulum ve güncel Windows 10 kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... Attığım mesaj ile senin cevapladığın mesaj farklı. Yazmadığım bir şey sende nasıl gözüküyor. Bug oluştu galiba.
DasKartell Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #15 Saint Lucia dedi: Attığım mesaj ile senin cevapladığın mesaj farklı. Yazmadığım bir şey sende nasıl gözüküyor. Bug oluştu galiba. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Saint Lucia dedi: Attığım mesaj ile senin cevapladığın mesaj farklı. Yazmadığım bir şey sende nasıl gözüküyor. Bug oluştu galiba. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 6 Haziran 2022 #16 Saint Lucia dedi: Attığım mesaj ile senin cevapladığın mesaj farklı. Yazmadığım bir şey sende nasıl gözüküyor. Bug oluştu galiba. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Aynısını bana da yaptı.
Saint Lucia dedi: Attığım mesaj ile senin cevapladığın mesaj farklı. Yazmadığım bir şey sende nasıl gözüküyor. Bug oluştu galiba. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Aynısını bana da yaptı.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #17 Abdul0234 dedi: Hayır hocam. Aynısını bana da yaptı. Genişletmek için tıkla... Evet. Raporladım. Galiba bug var. Mesajları farklı görüyor arkadaş. Virüs kaynaklı olabilir. Düzeltildi rapor sonrası. Enteresan bir durum.
Abdul0234 dedi: Hayır hocam. Aynısını bana da yaptı. Genişletmek için tıkla... Evet. Raporladım. Galiba bug var. Mesajları farklı görüyor arkadaş. Virüs kaynaklı olabilir. Düzeltildi rapor sonrası. Enteresan bir durum.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 6 Haziran 2022 #18 Saint Lucia dedi: Evet. Raporladım. Galiba bug var. Mesajları farklı görüyor arkadaş. Virüs kaynaklı olabilir. Düzeltildi rapor sonrası. Enteresan bir durum. Genişletmek için tıkla... Burada yardım etmeye çalışıyoruz, gördüğümüz muameleye bakın. Saint Lucia dedi: Evet. Raporladım. Galiba bug var. Mesajları farklı görüyor arkadaş. Virüs kaynaklı olabilir. Düzeltildi rapor sonrası. Enteresan bir durum. Genişletmek için tıkla... Virüs kaynaklı derken? Arkadaşın bilgisayarındaki virüs mü?
Saint Lucia dedi: Evet. Raporladım. Galiba bug var. Mesajları farklı görüyor arkadaş. Virüs kaynaklı olabilir. Düzeltildi rapor sonrası. Enteresan bir durum. Genişletmek için tıkla... Burada yardım etmeye çalışıyoruz, gördüğümüz muameleye bakın. Saint Lucia dedi: Evet. Raporladım. Galiba bug var. Mesajları farklı görüyor arkadaş. Virüs kaynaklı olabilir. Düzeltildi rapor sonrası. Enteresan bir durum. Genişletmek için tıkla... Virüs kaynaklı derken? Arkadaşın bilgisayarındaki virüs mü?
S Sedat Güven 99 Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #19 Saint Lucia dedi: Attığın format ve kurduğun Windows sorunlu. Tekrar temiz kurulum ve güncel Windows 10 kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... Sorun yok Windows tekrar indir ama orjinal veya pc sıfırla DasKartell dedi: Yok kanka. Genişletmek için tıkla... Sorun yok orijinal Windows indir veya PC'yi sıfırla duzelir
Saint Lucia dedi: Attığın format ve kurduğun Windows sorunlu. Tekrar temiz kurulum ve güncel Windows 10 kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... Sorun yok Windows tekrar indir ama orjinal veya pc sıfırla DasKartell dedi: Yok kanka. Genişletmek için tıkla... Sorun yok orijinal Windows indir veya PC'yi sıfırla duzelir