Çözüldü 1050 Ti sistemde Fortnite 30 FPS'e sabitleniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Tay3rkt

Hectopat
RAM
8x2 2400mhz
Ekran kartı
1050 Ti
Anakart
a320m-k asus prime
İşlemci
r5 5600
Fortnite oynarken sıklıkla FPS 30'a düşüyor. Alt Tab attığım zaman düzeliyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm
Termal macun bakımlarını yaptın mı?

NVIDIA Control panelinden Fortnite için güç yönetim modunu maksimum performansı tercih et olarak ayarladım düzeldi. dedi

Arkadaşlar çözdüm buyurun çözüm bu şekilde: NVIDIA Control panelinden Fortnite için güç yönetim modunu maksimum performansı tercih et olarak ayarladım düzeldi.
Fortnite oynarken sıklıkla FPS 30'a düşüyor. Alt Tab attığım zaman düzeliyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Normal gibi geldi, grafikleri fazla gelişti şu an. Bu yazın başında 1050 Ti ile oynuyordum ve bende de fps 30-40'lardaydı hep, şu an 3060 Ti ile 120 fps civarı alıyorum.

Normal gibi geldi, grafikleri fazla gelişti şu an. Bu yazın başında 1050 Ti ile oynuyordum ve bende de FPS 30-40'lardaydı hep, şu an 3060 Ti ile 120 FPS civarı alıyorum.

Hocam R9 380 i5 4460 ile 60-80 FPS arası alıyorum bence normal değil R9 380 ile 1050 Ti aynı güçteler.

Normal gibi geldi, grafikleri fazla gelişti şu an. Bu yazın başında 1050 Ti ile oynuyordum ve bende de FPS 30-40'lardaydı hep, şu an 3060 Ti ile 120 FPS civarı alıyorum.

Dostum Alt Tab atınca neden düzeliyor o zaman oyun naz yapıyor galiba bana bu nasıl saçma bir argüman.

Hocam R9 380 i5 4460 ile 60-80 FPS arası alıyorum bence normal değil R9 380 ile 1050 Ti aynı güçteler.
Dostum Alt Tab atınca neden düzeliyor o zaman oyun naz yapıyor galiba bana bu nasıl saçma bir argüman.
Bende de aynı sorun varmış o zaman Benim pc de her zaman fortnite'ta düşük performans veriyor diğer oyunlarda sorun yokken.

Normalde 100'lerde FPS almama rağmen belirli aralıklarla GPU kullanımı bir anda 0 lanıyor, FPS 30-40'lara düğşüyor, Alt Tab attığım an tekrar olana kadar her şey düzeliyor.

Bende de aynı sorun varmış o zaman benim PC de her zaman Fortnite'ta düşük performans veriyor diğer oyunlarda sorun yokken.

Normalde 100'lerde FPS almama rağmen belirli aralıklarla GPU kullanımı bir anda 0 lanıyor, FPS 30-40'lara düğşüyor, Alt Tab attığım an tekrar olana kadar her şey düzeliyor.

Performans moduna almadıysan deneyebilrsin bende de öyleydi.

Denedim. Sorun bilgisayar ile ilgili.

Oyunu hangi grafik ayarlarında oynuyorsunuz?

Orta düşük arası.

Oyunun optimizasyon sıkıntısı da olabilir o zaman, bende de ilk maçımda yükleme ekranından çıkmıyor o yüzden bir kere maça girip sonra tekrar giriyorum her oyunu açtığımda, fps sıkıntısı da zaten sizde de olan şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…