Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 8 Ekim 2022 #1 RAM 8 GB Ekran kartı 1050 Ti Anakart Msi B350Tomahawk İşlemci Ryzen 5 1500X Merhaba. 1080p yüksek ayarlarda görüntü bulanık gibi gözüküyor.
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.372 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #2 ReShade kurup Lumasharpen ve Vibrance ayarlarını aç daha net daha canlı oluyor. Değerleri şu şekilde ayarla: LumaSharpen 2000 Vibrance 235 Artı 0 Eksi
ReShade kurup Lumasharpen ve Vibrance ayarlarını aç daha net daha canlı oluyor. Değerleri şu şekilde ayarla: LumaSharpen 2000 Vibrance 235
KS KS Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 8 Ekim 2022 #3 terraryzng dedi: Reshade kurup lumasharpen ve vibrance ayarlarını aç daha net daha canlı oluyor. Değerleri şu şekilde ayarla: Lumasharpen 2000. Vibrance 235. Genişletmek için tıkla... Direkt reshade. Me sitesinden indirip kuracağım değil mi? Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: Reshade kurup lumasharpen ve vibrance ayarlarını aç daha net daha canlı oluyor. Değerleri şu şekilde ayarla: Lumasharpen 2000. Vibrance 235. Genişletmek için tıkla... Direkt reshade. Me sitesinden indirip kuracağım değil mi?
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.372 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #4 Matany dedi: Direkt reshade. Me sitesinden indirip kuracağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet şu videodan yardım alabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Matany dedi: Direkt reshade. Me sitesinden indirip kuracağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet şu videodan yardım alabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 8 Ekim 2022 #5 terraryzng dedi: Evet şu videodan yardım alabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Reshade ile daha iyi oldu teşekkürler hocam en azından diğerine kıyasla oynanabilir. Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: Evet şu videodan yardım alabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Reshade ile daha iyi oldu teşekkürler hocam en azından diğerine kıyasla oynanabilir.