Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 2 Eylül 2020 #11 PaarthnaX dedi: msi gtx 1050ti gaming x Genişletmek için tıkla... Kardeşim sana modeli sormadım ekran kartını nerden aldın diye soruyoruz 2 saattir söyleyecek misin artık?
PaarthnaX dedi: msi gtx 1050ti gaming x Genişletmek için tıkla... Kardeşim sana modeli sormadım ekran kartını nerden aldın diye soruyoruz 2 saattir söyleyecek misin artık?
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 2 Eylül 2020 #12 PaarthnaX dedi: MSI GTX 1050 Ti Gaming X. Genişletmek için tıkla... Çin'den aldıysan geçmiş olsun şimdiden.
PaarthnaX dedi: MSI GTX 1050 Ti Gaming X. Genişletmek için tıkla... Çin'den aldıysan geçmiş olsun şimdiden.
PaarthnaX Decapat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 35 2 Eylül 2020 #13 Ctvxn dedi: DDU ile AMD sürücülerini kaldırıp Nvidia'nın sitesinden güncel driverı indirip kurun. Bir de kartı nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... vatandan aldım
Ctvxn dedi: DDU ile AMD sürücülerini kaldırıp Nvidia'nın sitesinden güncel driverı indirip kurun. Bir de kartı nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... vatandan aldım
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 2 Eylül 2020 #14 PaarthnaX dedi: Vatan'dan aldım. Genişletmek için tıkla... DDU ile tüm sürücüleri kaldırın NVIDIA'nın sitesinden kendi güncel sürücüsünü indirin.
PaarthnaX dedi: Vatan'dan aldım. Genişletmek için tıkla... DDU ile tüm sürücüleri kaldırın NVIDIA'nın sitesinden kendi güncel sürücüsünü indirin.
Doruk0 Decapat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #15 Ne zaman aldın?
PaarthnaX Decapat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 35 2 Eylül 2020 #16 benim işlemci amd onunla bir alakası olabilir mi ? Doruk0 dedi: Ne zaman aldın? Genişletmek için tıkla... geçen yaz aldım
benim işlemci amd onunla bir alakası olabilir mi ? Doruk0 dedi: Ne zaman aldın? Genişletmek için tıkla... geçen yaz aldım
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 2 Eylül 2020 #17 PaarthnaX dedi: Benim işlemci AMD onunla bir alakası olabilir mi? Geçen yaz aldım. Genişletmek için tıkla... Galiba yazdıklarımı okumuyorsun DDU ile tüm sürücüleri kaldırıp NVIDIA'nın sitesinden güncel sürücüyü yükleyin yoksa başka çözümü yok.
PaarthnaX dedi: Benim işlemci AMD onunla bir alakası olabilir mi? Geçen yaz aldım. Genişletmek için tıkla... Galiba yazdıklarımı okumuyorsun DDU ile tüm sürücüleri kaldırıp NVIDIA'nın sitesinden güncel sürücüyü yükleyin yoksa başka çözümü yok.
PaarthnaX Decapat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 35 2 Eylül 2020 #18 Chavox dedi: Galiba yazdıklarımı okumuyorsun DDU ile tüm sürücüleri kaldırıp NVIDIA'nın sitesinden güncel sürücüyü yükleyin yoksa başka çözümü yok. Genişletmek için tıkla... sadece ekran kartı sürücülerini mi yoksa herşeyi mi
Chavox dedi: Galiba yazdıklarımı okumuyorsun DDU ile tüm sürücüleri kaldırıp NVIDIA'nın sitesinden güncel sürücüyü yükleyin yoksa başka çözümü yok. Genişletmek için tıkla... sadece ekran kartı sürücülerini mi yoksa herşeyi mi
stormhawks47 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 886 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Eylül 2020 #19 APU işlemci mi kullanıyorsun?
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 2 Eylül 2020 #20 PaarthnaX dedi: Sadece ekran kartı sürücülerini mi yoksa her şeyi mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı.
PaarthnaX dedi: Sadece ekran kartı sürücülerini mi yoksa her şeyi mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı.