1050 Ti sistemde oyun performansının düşmesi

darklight015

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 2 gün öncesine kadar Witcher 3 ve Rainbow Six Siege'yi sorunsuz bir şekilde oynuyordum. Fakat dün Rainbow'a girdiğimde FPS'im her zamanki ayarlarda 13 14 civarlarındaydı ve sürekli takılıyordu. Normalde 50-60 FPS alıyorum bu ayarlarda. Dediğim ayarlar ise medium high arası. Witcher'da ise FPS'im normal olmasına karşın sürekli bir FPS drop var ve oyun takılıyor. Ekran kartım GTX 1050 Ti 4 GB ve işlemci AMD FX-6300. Ayrıca 8 GB RAM'im var. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 2 gün öncesine kadar Witcher 3 ve Rainbow Six Siege'yi sorunsuz bir şekilde oynuyordum. Fakat dün Rainbow'a girdiğimde FPS'im her zamanki ayarlarda 13 14 civarlarındaydı ve sürekli takılıyordu. Normalde 50-60 FPS alıyorum bu ayarlarda. Dediğim ayarlar ise medium high arası. Witcher'da ise FPS'im normal olmasına karşın sürekli bir FPS drop var ve oyun takılıyor. Ekran kartım GTX 1050 Ti 4 GB ve işlemci AMD FX-6300. Ayrıca 8 GB RAM'im var. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.[/QUOTE
İlk öncelikle witcher 3 ü bilemem ancak r6 son güncellemede arkadaşım ultrada 120 alırken low da 40-70 alıyor bunun sizin ile alakadar olacağını sanmıyorum 8 gb ram yeni,güncel oyunlarda yetersiz kalabiliyor bazı yerlerdeBende eskiden r6 da şu operatör şeçme yerlerinde filan takılıyor drop oluyordu ancak 16 gb ram ile sıkıntım çözüldü ama bu sizin için belki pek geçerli olmaz çünkü benim gtx 1060 a 8gb ram yetmiyordu ama 1050 ti çok rahat besler diye düşünüyorum ama oyunlarda sıkıntı olur

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı