1050 Ti Sistemde Oyunlarda Takılma

xxblau

Centipat
PUBG Lite gibi oyunda 1080P Ultra ayarlarda yağ gibi akıyorum fakat Zula gibi bir oyunda anlık takılmalar yaşıyorum, bunun sebebi ne olabilir?
  • Ekran kartı: ASUS 1050 Ti 4 GB
  • İşlemci: Intel i7 4770
  • RAM: 8 GB 1333MHz
  • Monitör: Philips brillance 249C QH 1080P 60Hz
Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverlar güncel, ısı değerleri gayet iyi... Önceden böyle sıkıntılar yaşamazdım ama galiba monitörüm bir hayli eskidi, Gsync ya da FreeSync bir monitör alırsam düzeleceğini düşünüyorum, acaba yanılıyor muyum ?

Driverlar güncel, ısı değerleri gayet iyi... Önceden böyle sıkıntılar yaşamazdım ama galiba monitörüm bir hayli eskidi, Gsync ya da FreeSync bir monitör alırsam düzeleceğini düşünüyorum, acaba yanılıyor muyum ?
Yanılıyorsun dostum. Anlık takılma şu an kullandığın monitörden olmaz. MSI Afterburner indirerek değerleri kontrol eder misin?
Anlık takılma yaşadığın anda hangi değer düşüyor ya da kitleniyor. Onu öğrenirsin.

Yanılıyorsun dostum. Anlık takılma şu an kullandığın monitörden olmaz. MSI Afterburner indirerek değerleri kontrol eder misin?
Anlık takılma yaşadığın anda hangi değer düşüyor ya da kitleniyor. Onu öğrenirsin.
Afterburner kullanıyorum fps 100 üzerinde olsa bile takılmalar, titremeler oluyor az önce geforce experince ile gta 5 videosu kaydettim acaba videoda da bu şekilde mi görünüyor diye, 55-60 fps de bile videoda aynı şekilde titremeler var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle kısa bir video klip aldım sorun aynen bu şekilde görüntü titriyor, kaplamalar bazen geç yükleniyor üstelik fps değeri gayet normal olduğu halde bunu yapıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı