1050 Ti sistemde sesler donuyor ve cızırtılı sesler geliyor

Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
3.307
Çözümler
14
RAM
corsair 8+8 3000mhz ram
SSD veya HDD modeli
sandisk 120gb ssd ve Seagate Barracuda 1TB hdd
Ekran kartı
galax gtx 1050ti 4gb
Anakart
gigabyte a320mh
İşlemci
ryzen 5 1600af
Kulaklıkla dinleyince sesler arada kesiliyor sesi monitöre alınca da kesilmeyle birlikte cızırtılar geliyor. Bu sırada sistem kasıyor önceden böyle olmuyordu sinirim oldum kaç gündür ne yapmalıyım?
Sistem.
Ryzen 5 1600 AF.
GTX 1050 Ti.
16 GB RAM 8+8 3000MHz.
120GB SSD.
1TB HDD.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama monitörde de oluyor.

Çok değişik. Bu sistemle donmaması lazım ona hemfikiriz. Monitörde sorundur diyeceğim de ses sorunu da var ana kart ya da diğer bileşenler sıkıntılı olabilir. Hiç yaşamadım ama kiminde ekran kartında sorun vardır kiminde ana kartında bu hatayı güvenilir bir servis ile konuşman gerekebilir.
 
Çok değişik. Bu sistemle donmaması lazım ona hemfikiriz. Monitörde sorundur diyeceğim de ses sorunu da var anakart ya da diğer bileşenler sıkıntılı olabilir. Hiç yaşamadım ama kiminde ekran kartında sorun vardır kiminde ana kartında bu hatayı güvenilir bir servis ile konuşman gerekebilir.

Sorunun hangi parçada olduğunu nasıl anlayacağım? Çoğu parçanın ağustos ayında garantisi bitiyor. Bitmeden şu sorunu çözmek istiyorum.
 
Sorunun hangi parçada olduğunu nasıl anlayacağım? Çoğu parçanın ağustos ayında garantisi bitiyor. Bitmeden şu sorunu çözmek istiyorum.

Gerçekten ben de bilmiyorum dediğim gibi servise gidebilirsin. Abimin Monster laptopu vardı masaüstündeyken bile donuyordu bazen Anakart'ı bile değiştirmelerine rağmen düzelmemişti ama tabii ki laptop masaüstü ikisi farklı şeyler. Belki disk bile sıkıntı çıkarıyor olabilir PC'nin her tarafına baktırtmanı öneririm😩
 

Geri
Yukarı