1050 Ti sisteme 144 Hz monitör önerisi

sarpersimsek

Hectopat
  • i5
  • 8 GB RAM
  • MSI 1050 Ti
Merhaba arkadaşlar yukarıda sistemi sizinle paylaştım. 144 Hz bir monitör düşünüyorum açıkcası teknolojiden uzak kaldım. Kafam da okudukça karıştı. Freesync ekran kartımla tam uyumlu çalışmıyor GSYNC ekran kartı modeli ile tam uyum sağlamıyor gibi düşünceler oluştu ve iyice corba olmuş durumdayım 144 Hz güzel bir oyun oynamak istiyorum. Özetle sizlerin tavsiyesi nedir? AOC G-SYNC almayı duşunuyordum. Gerekli mi? GSYNC gereksiz mi çözemedim. Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle hangi oyunu oynuyorsunuz?

75 Hz ve Freesync özellikli bir mönitör almanı tavsiye ederim.

G-Sync iyi ama 1050 Ti için gereksiz ve pahalı. Ona gelene kadar ekran kartı yükseltmesi yapılır. Sadece CS: GO tarzı oyunlar oynuyorsanız 144 Hz TN panel alabilirsiniz ama genel oyunlar için tavsiye etmem. Onun yerine görüntü kalitesi daha iyi IPS ya da VA monitörlere bakmalısınız. FreeSync varsa da avantajı olur. Bütçeniz ne kadar?

Bütçem 3000TL diyebilirim. Hazır bir monitör almışken uzun ömürlü ve ileriye yönelik bir şey olmasını istedim bu yüzden gsync monitör dedim ekran kartını yakın zamanda gtx 1060 yada gtx 1070 ile güncelleme düşünmekteyim.
75 Hz ve Freesync özellikli bir mönitör almanı tavsiye ederim.
Freesync özellikli bir monitörün gtx kartlarda işe yaramadığı söyleniyor, sanki hz olayından başkası önemli değilmiş anlamı çıkardım ben.Kısacası freesync almamıza da gerek yok dedi birkaç kişi.
Öncelikle hangi oyunu oynuyorsunuz?
Genel olarak güncel oyunlar diyebilirim. Örnek verecek olursam, Pubg,bf1,csgo,tom... Fps ağırlıklı oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…