1050 Ti sisteme 1800 TL 144Hz monitör önerisi

baydırmen

Hectopat
CS:GO oynarken rakibin beni daha önce görüp vurması artık sinirimi bozmaya başladı ve 144Hz monitör almaya karar verdim. 144 FPS'in üzerine rahatlıkla çıkabiliyorum. çözünürlük 1280x960. en fazla 1800 TL monitör önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer düşük elodaysanız keleş-güzide vb. oynayışınıza hiçbir etkisi olmayacak sadece daha akıcı olur. Yani sanmayın iyi sistem oynatıyor.

ViewSonic müşteri hizmetleri çok ilgili sorun olduğunda ürün değişimi yapılıyor.

Eğer düşük elodaysanız keleş-güzide vb. oynayışınıza hiçbir etkisi olmayacak sadece daha akıcı olur. Yani sanmayın iyi sistem oynatıyor.

Hayır iyi sistem oynatıyor ben 75Hz de oynasam ve kapıdan geçen birini vurmak istesem koşu yoluna sıkmam gerekiyor ama 144Hz veya 240 Hz de daha çok adamın üstüne veya yanına vurmam gerekiyor diye biliyorum.

Bunun bu kadar ucuz olma nedeni nedir hocam? İndirimde mi yoksa normalde de bu fiyat aralığında mı? Bayağı uygun geldi diğerlerine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…