feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 10 Mart 2021 #11 baydırmen dedi: Hayır iyi sistem oynatıyor ben 75Hz de oynasam ve kapıdan geçen birini vurmak istesem koşu yoluna sıkmam gerekiyor ama 144Hz veya 240 Hz de daha çok adamın üstüne veya yanına vurmam gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz pingle de alakalı. Ama daha çok alışkanlık.
baydırmen dedi: Hayır iyi sistem oynatıyor ben 75Hz de oynasam ve kapıdan geçen birini vurmak istesem koşu yoluna sıkmam gerekiyor ama 144Hz veya 240 Hz de daha çok adamın üstüne veya yanına vurmam gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz pingle de alakalı. Ama daha çok alışkanlık.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 10 Mart 2021 #12 polat.cbk dedi: Bunun bu kadar ucuz olma nedeni nedir hocam? İndirimde mi yoksa normalde de bu fiyat aralığında mı? Bayağı uygun geldi diğerlerine göre. Genişletmek için tıkla... Biraz indirimde. Zaten yorumları da iyi. Ayrıca curved ve öne aşağı eğilebiliyor.
polat.cbk dedi: Bunun bu kadar ucuz olma nedeni nedir hocam? İndirimde mi yoksa normalde de bu fiyat aralığında mı? Bayağı uygun geldi diğerlerine göre. Genişletmek için tıkla... Biraz indirimde. Zaten yorumları da iyi. Ayrıca curved ve öne aşağı eğilebiliyor.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 10 Mart 2021 #13 polat.cbk dedi: Bunun bu kadar ucuz olma nedeni nedir hocam? İndirimde mi yoksa normalde de bu fiyat aralığında mı? Bayağı uygun geldi diğerlerine göre. Genişletmek için tıkla... Kampanya ile beraber 1000 TL'ye kadar düşmüştü bir ara. Ama şu an o fiyattan almak hayal gibi. Bu arada o kadar güzel bir monitör değil.
polat.cbk dedi: Bunun bu kadar ucuz olma nedeni nedir hocam? İndirimde mi yoksa normalde de bu fiyat aralığında mı? Bayağı uygun geldi diğerlerine göre. Genişletmek için tıkla... Kampanya ile beraber 1000 TL'ye kadar düşmüştü bir ara. Ama şu an o fiyattan almak hayal gibi. Bu arada o kadar güzel bir monitör değil.