GTA 5 yüksek ayarlarda oynayabiliyorum 1050 Ti ile. PUBG medium da 60'dan düşmüyor. Witcher 3 medium aynı. Neredeyse 30 35 tane güncel oyun var PCI'mde. Microsoft yeni similatöründe medium yine çok rahat oynuyorum. Gönül isterdeki 1660 Ti'ım olsun. RTX'im olsu. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Babam sizinki kadar zengin değil. RAM'leri güncelleyecek bütçem var sadece.
GTA 5 yüksek ayarlarda oynayabiliyorum 1050 Ti ile. PUBG medium da 60'dan düşmüyor. Witcher 3 medium aynı. Neredeyse 30 35 tane güncel oyun var PCI'mde. Microsoft yeni similatöründe medium yine çok rahat oynuyorum. Gönül isterdeki 1660 Ti'ım olsun. RTX'im olsu. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Babam sizinki kadar zengin değil. RAM'leri güncelleyecek bütçem var sadece.
Ultra takıntın yok ise seni idare eder. Aynı kartı bende kullandım çünkü
Shadow of war High ayarlar da 45 FPS oynatıyor ama assassin's creed origins serisinden sonrasını 30 FPS Low da zor oynatıyor. Oyuna göre değişiyor işte verdiği performans.
Ultra takıntın yok ise seni idare eder. Aynı kartı bende kullandım çünkü
Shadow of war High ayarlar da 45 FPS oynatıyor ama Assassin's Creed Origins serisinden sonrasını 30 FPS Low'da zor oynatıyor. Oyuna göre değişiyor işte verdiği performans.
Assassin's'in mısırda geçen oyunu var. Mediumda sabit 60 FPS. High ayarlara aldığım anda FPS kaybından ziyade donmalar oluyor. Biraz araştırdım hem frekans ve çift kanal güncellemisi gözle görülür derecede performasn artışı yaşayacakmışım. Ultra takıntım zaten yok çünkü hiç tatmadım.