1050 Ti Sisteme 2x8 GB RAM yapılırsa performans artar mı?

Moba oyunları oynuyor musun?

Performans artıcak lakin 8 GB RAM'i geçmeyen oyunlarda artı RAM takman FPS farkı yaratmayacak Dual Channel FPS farkı yaratıcak.

Bir bakacağım dostum. Teşekkürler.

20-30 FPS demeyelim de yüzde bazında konuşalım. 100 FPS aldığında bir oyunda 120 FPS olabilir fakat 40 FPS aldığın bir oyunda 60 FPS olmaz. Şu videodaki karşılaştırmalar aşağı yukarı ne kadar fak edeceğini gösterir sana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence 40'dan 60'a çıkar. Çünkü hem +8 RAM RAM. Hem frekans artışı, CL değeri düşüşü, çift kanal olması bunun için yeterli.

Bence 40'dan 60'a çıkar. Çünkü hem +8 RAM RAM. Hem frekans artışı, CL değeri düşüşü, çift kanal olması bunun için yeterli.

%50'lik bir artıştan bahsediyoruz bana olası gelmiyor. Eğer tek kanaldan ötürü ekran kartı kullanım yüzdesi %70'lerde olan bir oyun varsa bunu çift kanal RAM (hatta biraz frekans overclocku) ile %99'a çekip, GPU & CPU hız aşırtma ile yapılabilir ancak tek kanal RAM ile %90-99 seviyelerinde GPU kullanım yüzdesine sahip bir oyunda %50'lik bir artışı yakalayamazsın.

Hocam aynı model ram almayı unutmayın. Ayrıca onboard kullanıyorum bende o da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…