Assassin's'in mısırda geçen oyunu var. Mediumda sabit 60 FPS. High ayarlara aldığım anda FPS kaybından ziyade donmalar oluyor. Biraz araştırdım hem frekans ve çift kanal güncellemisi gözle görülür derecede performasn artışı yaşayacakmışım. Ultra takıntım zaten yok çünkü hiç tatmadım.
Asla oynamam oynayanıda sevmem. LoL Ultra almak tatmin etmez. Ama PUBG Lite'da Ultra ayarlarda işleme ölçeği 120 iken 100 FPS ile mükemmel bir görüntü oluyor.
Asla oynamam oynayanıda sevmem. LoL Ultra almak tatmin etmez. Ama PUBG Lite'da Ultra ayarlarda işleme ölçeği 120 iken 100 FPS ile mükemmel bir görüntü oluyor.
20-30 FPS demeyelim de yüzde bazında konuşalım. 100 FPS aldığında bir oyunda 120 FPS olabilir fakat 40 FPS aldığın bir oyunda 60 FPS olmaz. Şu videodaki karşılaştırmalar aşağı yukarı ne kadar fak edeceğini gösterir sana.
20-30 FPS demeyelim de yüzde bazında konuşalım. 100 FPS aldığında bir oyunda 120 FPS olabilir fakat 40 FPS aldığın bir oyunda 60 FPS olmaz. Şu videodaki karşılaştırmalar aşağı yukarı ne kadar fak edeceğini gösterir sana.
%50'lik bir artıştan bahsediyoruz bana olası gelmiyor. Eğer tek kanaldan ötürü ekran kartı kullanım yüzdesi %70'lerde olan bir oyun varsa bunu çift kanal RAM (hatta biraz frekans overclocku) ile %99'a çekip, GPU & CPU hız aşırtma ile yapılabilir ancak tek kanal RAM ile %90-99 seviyelerinde GPU kullanım yüzdesine sahip bir oyunda %50'lik bir artışı yakalayamazsın.
GTA 5 yüksek ayarlarda oynayabiliyorum 1050 Ti ile. PUBG medium da 60'dan düşmüyor. Witcher 3 medium aynı. Neredeyse 30 35 tane güncel oyun var PCI'mde. Microsoft yeni similatöründe medium yine çok rahat oynuyorum. Gönül isterdeki 1660 Ti'ım olsun. RTX'im olsu. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Babam sizinki kadar zengin değil. RAM'leri güncelleyecek bütçem var sadece.