D dunkelbrau Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 141 18 Mayıs 2020 #11 ll.Mehmed dedi: BIOS güncellemesini nasıl yapacağım anlatır mısınız lütfen. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olmak isterdim fakat benim de bu konuda bilgim yok.
ll.Mehmed dedi: BIOS güncellemesini nasıl yapacağım anlatır mısınız lütfen. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olmak isterdim fakat benim de bu konuda bilgim yok.
ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 18 Mayıs 2020 #12 Jonathan North dedi: Dell optiplex 390 modelini kullanıyorsanız anakartınıza yeni nesil işlemcileri takabilmeniz için BIOS microcode Update yapmanız gerekiyor. Aşağıdaki linkten BIOS desteğini alabilirsiniz. Support for OptiPlex 390 | Drivers & Downloads | Dell Turkey Genişletmek için tıkla... Onu indirmek yerine ben PC'yi F1 ile açıyorum F2'de setup falan diyor oradan güncellenebilir mi?
Jonathan North dedi: Dell optiplex 390 modelini kullanıyorsanız anakartınıza yeni nesil işlemcileri takabilmeniz için BIOS microcode Update yapmanız gerekiyor. Aşağıdaki linkten BIOS desteğini alabilirsiniz. Support for OptiPlex 390 | Drivers & Downloads | Dell Turkey Genişletmek için tıkla... Onu indirmek yerine ben PC'yi F1 ile açıyorum F2'de setup falan diyor oradan güncellenebilir mi?
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 18 Mayıs 2020 #13 ll.Mehmed dedi: Onu indirmek yerine ben PC'yi F1 ile açıyorum F2'de setup falan diyor oradan güncellenebilir mi? Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi için bu rehber size yardımcı olabilir. BIOS Güncelleme Rehberi - Technopat
ll.Mehmed dedi: Onu indirmek yerine ben PC'yi F1 ile açıyorum F2'de setup falan diyor oradan güncellenebilir mi? Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi için bu rehber size yardımcı olabilir. BIOS Güncelleme Rehberi - Technopat