Eren Yavuzzz Centipat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #11 Amanita dedi: Babacım güç kaynağının yetersiz gelmesinin imkanı yok. Git başka güvendiğin bir bilgisayarcıya göster. Ya da forumda yeni konu aç. Genişletmek için tıkla... psu bundan sanırım bi 4 yıldır çalışıyor Dark DKPS500C1 500W Force ATX Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark DKPS500C1 500W Force ATX Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Amanita dedi: Babacım güç kaynağının yetersiz gelmesinin imkanı yok. Git başka güvendiğin bir bilgisayarcıya göster. Ya da forumda yeni Genişletmek için tıkla... Götürdüm zaten ısınıyor dediler
Amanita dedi: Babacım güç kaynağının yetersiz gelmesinin imkanı yok. Git başka güvendiğin bir bilgisayarcıya göster. Ya da forumda yeni konu aç. Genişletmek için tıkla... psu bundan sanırım bi 4 yıldır çalışıyor Dark DKPS500C1 500W Force ATX Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark DKPS500C1 500W Force ATX Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Amanita dedi: Babacım güç kaynağının yetersiz gelmesinin imkanı yok. Git başka güvendiğin bir bilgisayarcıya göster. Ya da forumda yeni Genişletmek için tıkla... Götürdüm zaten ısınıyor dediler
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 23 Ekim 2022 #12 Eren Yavuzzz dedi: Götürdüm zaten ısınıyor dediler Genişletmek için tıkla... Isınıyorsa neden PSU alıyorsun? Kasanı değiştir, soğutucunu değiştir.
Eren Yavuzzz dedi: Götürdüm zaten ısınıyor dediler Genişletmek için tıkla... Isınıyorsa neden PSU alıyorsun? Kasanı değiştir, soğutucunu değiştir.
Eren Yavuzzz Centipat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #13 Amanita dedi: Isınıyorsa neden PSU alıyorsun? Kasanı değiştir, soğutucunu değiştir. Genişletmek için tıkla... Abi soğutucu aldım zaten sorun devam ediyor ısınmadan değilmiş.
Amanita dedi: Isınıyorsa neden PSU alıyorsun? Kasanı değiştir, soğutucunu değiştir. Genişletmek için tıkla... Abi soğutucu aldım zaten sorun devam ediyor ısınmadan değilmiş.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 23 Ekim 2022 #14 Eren Yavuzzz dedi: Abi soğutucu aldım zaten sorun devam ediyor ısınmadan değilmiş. Genişletmek için tıkla... O zaman başka bilgisayarcıya git. Ya da sana ısınma sorunu var ondan oluyor diye bilgisayarcıya git soğutucu aldım geçmedi şuna adam gibi bakın de.
Eren Yavuzzz dedi: Abi soğutucu aldım zaten sorun devam ediyor ısınmadan değilmiş. Genişletmek için tıkla... O zaman başka bilgisayarcıya git. Ya da sana ısınma sorunu var ondan oluyor diye bilgisayarcıya git soğutucu aldım geçmedi şuna adam gibi bakın de.
Eren Yavuzzz Centipat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #15 Amanita dedi: O zaman başka bilgisayarcıya git. Ya da sana ısınma sorunu var ondan oluyor diye bilgisayarcıya git soğutucu aldım geçmedi şuna adam gibi bakın de. Genişletmek için tıkla... Anakart değişecek dedi. Eren Yavuzzz dedi: Anakart değişecek dedi. Genişletmek için tıkla... Bir başkasıda PSU yetersiz geliyor dedi.
Amanita dedi: O zaman başka bilgisayarcıya git. Ya da sana ısınma sorunu var ondan oluyor diye bilgisayarcıya git soğutucu aldım geçmedi şuna adam gibi bakın de. Genişletmek için tıkla... Anakart değişecek dedi. Eren Yavuzzz dedi: Anakart değişecek dedi. Genişletmek için tıkla... Bir başkasıda PSU yetersiz geliyor dedi.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 23 Ekim 2022 #16 Emin miymiş? Ya anakarttan değilse? Paranı iade edecek miymiş? Eren Yavuzzz dedi: Bir başkasıda PSU yetersiz geliyor dedi Genişletmek için tıkla... Al kardeşim 1000W psu al dene.
Emin miymiş? Ya anakarttan değilse? Paranı iade edecek miymiş? Eren Yavuzzz dedi: Bir başkasıda PSU yetersiz geliyor dedi Genişletmek için tıkla... Al kardeşim 1000W psu al dene.
Eren Yavuzzz Centipat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #17 Amanita dedi: Emin miymiş? Ya anakarttan değilse? Paranı iade edecek miymiş? Genişletmek için tıkla... Soğutucuda etmedi bunda da etmez.
Amanita dedi: Emin miymiş? Ya anakarttan değilse? Paranı iade edecek miymiş? Genişletmek için tıkla... Soğutucuda etmedi bunda da etmez.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 24 Ekim 2022 #18 Eren Yavuzzz dedi: Soğutucuda etmedi bunda da etmez. Genişletmek için tıkla... O zaman aynı bilgisayarcıya gitme bir daha. Başka bilinen kurumsal bir bilgisayarcıya git.
Eren Yavuzzz dedi: Soğutucuda etmedi bunda da etmez. Genişletmek için tıkla... O zaman aynı bilgisayarcıya gitme bir daha. Başka bilinen kurumsal bir bilgisayarcıya git.
Eren Yavuzzz Centipat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #19 Amanita dedi: O zaman aynı bilgisayarcıya gitme bir daha. Başka bilinen kurumsal bir bilgisayarcıya git. Genişletmek için tıkla... Büyük bir yerde yaşamıyorum çeşit çeşit bilgisayarcı yok Amanita dedi: O zaman aynı bilgisayarcıya gitme bir daha. Başka bilinen kurumsal bir bilgisayarcıya git. Genişletmek için tıkla... Abi şu an teste soktum PSU'yu OCCT diye bir programdan sonuçları sizlere atacağım. Amanita dedi: O zaman aynı bilgisayarcıya gitme bir daha. Başka bilinen kurumsal bir bilgisayarcıya git. Genişletmek için tıkla... Abi testi yaptım hiçbir şey olmadı. Son düzenleme: 24 Ekim 2022
Amanita dedi: O zaman aynı bilgisayarcıya gitme bir daha. Başka bilinen kurumsal bir bilgisayarcıya git. Genişletmek için tıkla... Büyük bir yerde yaşamıyorum çeşit çeşit bilgisayarcı yok Amanita dedi: O zaman aynı bilgisayarcıya gitme bir daha. Başka bilinen kurumsal bir bilgisayarcıya git. Genişletmek için tıkla... Abi şu an teste soktum PSU'yu OCCT diye bir programdan sonuçları sizlere atacağım. Amanita dedi: O zaman aynı bilgisayarcıya gitme bir daha. Başka bilinen kurumsal bir bilgisayarcıya git. Genişletmek için tıkla... Abi testi yaptım hiçbir şey olmadı.