1050 Ti sistemi güncellemek

Bütçe
6000

badtripjk03

Kilopat
Arkadaşlar selam benim şöyle bir sistemim var;

Intel Pentium G4560 3.50GHz /
MSI H110M Pro-VD LGA1151 DDR4 /
MSI NVIDIA GTX 1050 Ti OC 4 GB 128bit /
Kingston 8 GB HyperX Fury Black DDR4 /
Samsung EVO 860 250GB SSD /
WD 1 TB HDD 7200 RPM /
Aerocool VX400W.

Bu sistemi artık güncellemek istiyorum ama ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok. Sizce bu sisteme 5 ila 6K arası bütçe harcayıp ne gibi yükseltmeler yapmalıyım? Ekran kartımı henüz değişmek istemiyorum mevcut fiyatlardan dolayı bunu göz önünde bulundurarak bana ne gibi bir tavsiye verirsiniz acaba? İyi sosyaller.

Hocam 6.000 TL'yi o sistemde harcarsanız ölü yatırım olur, paranız da çöpe gider.

Şöyle açıklayayım:

Ekran kartı yükseltmesi yapın desem hem PSU sıkıntı hem de işlemci kaynaklı darboğaz yaşayacaksınız. İşlemciyi değiştirin desem en fazla 7. nesil Intel işlemcileri takabiliyorsunuz, ölü yatırım tamamen. Yine sıkıntı çıkartacak.

Gelişime açık bir sistem değil. Yine de yapmak istiyorum derseniz size vereceğim en mantıklı tavsiye, ikinci elden 7. nesil i5 işlemci ve GTX 1660/Super ekran kartı almanız olur.

Hocam 6.000 TL'yi o sistemde harcarsanız ölü yatırım olur, paranız da çöpe gider.

Şöyle açıklayayım:

Ekran kartı yükseltmesi yapın desem hem PSU sıkıntı hem de işlemci kaynaklı darboğaz yaşayacaksınız. İşlemciyi değiştirin desem en fazla 7. nesil Intel işlemcileri takabiliyorsunuz, ölü yatırım tamamen. Yine sıkıntı çıkartacak.

Gelişime açık bir sistem değil. Yine de yapmak istiyorum derseniz size vereceğim en mantıklı tavsiye, ikinci elden 7. nesil i5 işlemci ve GTX 1660/Super ekran kartı almanız olur.
Üstadım bu sistemi satsam ki kaça satılır hiçbir fikrim yok. Üstüne ne kadar eklemeliyim sizce ortalama bi sistem için?

Hocam kronik bir durum mevcut peş peşe parça almanız lazım zincirleme şekilde en iyi yönetim sistemi 5K civarında satıp toplam 11 12K ile 2.elden temiz sistem almanız daha mantıklı olabilir.
Edit: 5K örnek fiyat.

Hocam yeni nesil tabanlı oyunlar oynanmayacaksa 1080p'de GTX 1060 önerebiliriz.

Hem F/P olur.
Yeni sistem yerine mevcuttakine yükseltme yapacaksa olabilir hocam ama 1050Ti'dan 1060'a geçmek yerine 1660S ve 7. nesil i5 daha mantıklı duruyor.

Yeni sistem yerine mevcuttakine yükseltme yapacaksa olabilir hocam ama 1050 Ti'dan 1060'a geçmek yerine 1660S ve 7. nesil i5 daha mantıklı duruyor.

Evet hocam katılıyorum lakin düşüncem 7 8K ile 0 sistem ayarlayıp veya daha yüksek bütçe ile. Kalan 3 5K ile 2.el ekran kartı almasıydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı