1050 Ti sistemi satıp yeni sistem almak mantıklı mı?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Şu anki sistemi mi satıp yeni sistem alsam mantıklı olur mu? Valorant oynuyorum çoğunlukla RDR2 falan var ama 30 40 FPS verdiği için ve ben düşük FPS oynamayı sevmediğimden bir süre sonra sıkılıp bıraktım. Sizce sistemi satıp yeni sistem almak mantıklı mı?

Sistemin diğer parçaları neler?

Alacağın sistemi, fiyatını ve kendi sistemini yazın hocam. Ona göre karşılaştırılma yapılsın. Alacağın sistemi bilmiyoruz ne de olsa.

Güncel olmak her zaman iyidir. Eğer elinde güç varsa yap çünkü yarın bu gücün olmayabilir.

Sistemin diğer parçaları neler?

Yazmıştım ama niyeyse gözükmemiş.

i5 4570 3.20 GHz.
GTX 1050 Ti.
DDR3 Kingston 8x2 1600MHz RAM.
Lunatic Elite 256 GB + Hi-Level 128 GB SSD.
İşe yarar mı bilmiyorum ama
Gametech X-cooler kasa.
PSU bilmiyorum kasayı açtım önden arkadan baktım ama yazmıyor.

Direkt satıp yeni sistem alırsın en temizi. DDR3 devri biteli oldu bayağı, üzerine masraf edilmez.

Güncel olmak her zaman iyidir. Eğer elinde güç varsa yap çünkü yarın bu gücün olmayabilir.

Babam bugün zam aldı ayıptır söylemesi 25000 TL alacak ama kendimde çalışacağım.

Alacağın sistemi, fiyatını ve kendi sistemini yazın hocam. Ona göre karşılaştırılma yapılsın. Alacağın sistemi bilmiyoruz ne de olsa.

Yani hocam emin değilim önce babam ile konuşmam lazım.

Direkt satıp yeni sistem alırsın en temizi o olur. DDR3 devri kapandı sayılır.

Normalde bilgisayara yükseltme yapacaktım ama ortalama bir AM4 yükseltmesi bile 4000 TL'ye yakın para olunca satıp en azından r 5 5500 + RX 6600 gibi bir sistem almak geldi aklıma.

Babam bugün zam aldı ayıptır söylemesi 25000 TL alacak ama kendimde çalışacağım.

Yani hocam emin değilim önce babam ile konuşmam lazım.
Ayıplık durum yok dostum, bende ticaret ile ilgileniyorum bu mevlalar ticarette her zaman mevcut. Ben yiğenime sistem aldım 15.7k sana da önermemi istersen kasa önerebilirim.

Babam bugün zam aldı ayıptır söylemesi 25000 TL alacak ama kendim de çalışacağım.

Çok güzel bilgisayar dizilir sana, hazır sistemler de bolca var. Sen tam bir bütçe belirlediğin zaman onun için konu açarsın. Yalnızca kasa mı olacak yoksa monitör de lazım mı yazarsın öneriler gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…