Konsol oyunculuğundan zevk almadığımdan ben reddederdim. Ancak adil bir takas teklifi gibi geldi bana. Eğer konsol oyunculuğundan da hoşlanıyorsanız edilebilir.
Şimdi açıklayayım her şeyi. Ben Youtube ile uğraşıyorum ama LOL CS:GO oyunları üzerinde. Condenser mikrofonlar 4K kamera v.s webcam ekipmanlar var sadece kasaya PS4 GTA5 Second Son FIFA bir tane daha oyun vardı. 4 GB RAM var sistemimde öyle para alabilen birisi değilim. Ancak okul acılınca her gün 10 TL alıyorum biriktiriyorum. Öyle nadiren 50-100 TL para geçebiliyor elime. HDD ve RAM yükseltmem gerek. Steam hesabımda GTA 5 var ama indiremiyorumç 1600 TL'ye denk geliyor şu an toplanması 1 ay önce topladım bu fiyat aralığındaydı. CS:GO, LOL falan en yüksek ayarlarda 250+ FPS oynuyorum. PS4 geçersem PS4'teki oyunları video çekmeyi düşünüyorum. Bir tane daha bilgisayarım var o da şu şekilde: Quad6600 işlemci, 3 GB RAM, GT440 ekran kartı. PS4'e geçmeli miyim? Eğer geçersem kamerayla dışarıda şakalar vs çekmeye başlayacağım. Oyun olarak da PS4'te BF1 düşünüyorum. Para olsa 4 GB RAM daha ekleyip HDD almak daha mı mantıklı? Karar veremedim üstede 400 TL para veriyor işte.
Konsol oyunculuğu şahsen PC'ye göre daha kaliteli. Takas iyi hoş ama oyunlar çok pahalı bir de online oynamak için PSN Plus gerekli, onun fiyatı da yıllık 150 TL.