NS Studio Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 234 28 Ekim 2020 #11 Soul Exploiter dedi: 1050 Ti'da RTX açamıyor musunuz zaten sadece FPS çok çok düşük olur diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 1060 6 GB altına destek vermemiş NVIDIA. FPS düşük olması önemli değil neticede oyun oynamıyorum render alıyorum saniyede 1 FPS'ye bile razıyım.
Soul Exploiter dedi: 1050 Ti'da RTX açamıyor musunuz zaten sadece FPS çok çok düşük olur diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 1060 6 GB altına destek vermemiş NVIDIA. FPS düşük olması önemli değil neticede oyun oynamıyorum render alıyorum saniyede 1 FPS'ye bile razıyım.
Nounie Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #12 NS Studio dedi: 1060 6 GB altına destek vermemiş NVIDIA. FPS düşük olması önemli değil neticede oyun oynamıyorum render alıyorum saniyede 1 FPS'ye bile razıyım. Genişletmek için tıkla... Belki ilerde ona da destek gelir.
NS Studio dedi: 1060 6 GB altına destek vermemiş NVIDIA. FPS düşük olması önemli değil neticede oyun oynamıyorum render alıyorum saniyede 1 FPS'ye bile razıyım. Genişletmek için tıkla... Belki ilerde ona da destek gelir.
NS Studio Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 234 1 Kasım 2020 #13 Nounie dedi: Belki ileride ona da destek gelir. Genişletmek için tıkla... Bu saatten sonra 1xxx serisini NVIDIA hatırlar mı sence?
Nounie dedi: Belki ileride ona da destek gelir. Genişletmek için tıkla... Bu saatten sonra 1xxx serisini NVIDIA hatırlar mı sence?
Nounie Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #14 NS Studio dedi: Bu saatten sonra 1xxx serisini NVIDIA hatırlar mı sence? Genişletmek için tıkla... 1060'a kadar geldi diye biliyorum. Benim 1660 super ekran kartıma hala güncelleme geliyor.
NS Studio dedi: Bu saatten sonra 1xxx serisini NVIDIA hatırlar mı sence? Genişletmek için tıkla... 1060'a kadar geldi diye biliyorum. Benim 1660 super ekran kartıma hala güncelleme geliyor.
NS Studio Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 234 3 Kasım 2020 #15 Nounie dedi: 1060'a kadar geldi diye biliyorum. Benim 1660 Super ekran kartıma hala güncelleme geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme gelmesi çok büyük bir olay olmaktan çıktı standart oldu artık. Yeni bir özelliği eski bir karta vermek ise çok az yapılan bir şey ve zaten 1060A kadar verdiler sanırım dedikleri gibi VRAM yetersiz yoksa niye vermesinler buna.
Nounie dedi: 1060'a kadar geldi diye biliyorum. Benim 1660 Super ekran kartıma hala güncelleme geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme gelmesi çok büyük bir olay olmaktan çıktı standart oldu artık. Yeni bir özelliği eski bir karta vermek ise çok az yapılan bir şey ve zaten 1060A kadar verdiler sanırım dedikleri gibi VRAM yetersiz yoksa niye vermesinler buna.