1050 Ti ve G4560 sistem yükseltme

Orada söylememişim sıfırdan bahsettiğimi benim hatam. Tabiki 2.el RX 570-580 alınmaz.

Orada söylememişim sıfırdan bahsettiğimi benim hatam. Tabiki 2.el RX 570-580 alınmaz.

Size kalırsa bütçe uygunu hangisi?

Performans farkı %1, güç tüketimi %30 daha yüksek. RX590 ilginç bir tercih olmuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Size kalırsa bütçe uygunu hangisi?

2020 yılında ne sıfır 580 ne de sıfır 590 alınır. Güç tüketimleri yüksek, eski kartlar. Alacağın kart ya 5500XT 8GB ya da indirimden GTX1650S - 1660 olmalı. Benchmark videosu da yukarı da izleyebilirsin.

Bence "sıfır" RX580 alın. Artık 4 GB ekran kartları oyunlarda pek işe yaramıyor. Bir de yanında AMD R5 1600 patlatırsınız. 500-600 lirayada bir B450 anakart tamam.

Peki yükseltmek bana pahalıya patlar mı mesela ilerde işlemci veya ekran kartını yükseltmek.

Peki yükseltmek bana pahalıya patlar mı mesela ilerde işlemci veya ekran kartını yükseltmek.

2000 lirayı aşacağı kesin. Upgrade yapmak tek seçeneğiniz değilse diğer arkadaşların dediği gibi elinizdekini satıp yeni bir sistem alın. Yoksa Doların düşmesini bekleyip tahmini 3000-3500 liraya belkide daha ucuza kapatırsınız. Şu an önerdiğim ekran kartı kendi başına 2000 lira.

Şu an elimdeki sistem beni idare ediyor. Doların düşmesini beklemek mantıklı bir seçim olabilir üstüne para da kalırsa ekipmanlarımı yenilerim . Belki bütçemi yükseltebilirim o zamana kadar hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…