1050 Ti ve i3-7100 Sistem Toplama

• Konuyu başlatan naryN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 1.952
AMD almayacağımı daha önce söylediğimi hatırlıyorum.Ama hala AMD yorumları gelmiş.Bunlara yalnızca gülüyorum ve teşekkür ediyorum.XL2411Z gerçekten çok iyi ve almak istediğim bir monitör.Ancak XL2411Z alırsam ekran kartını da 1060'a yükseltmem gerekecek.Bu yüzden de daha fazla bütçe gerekecek.Bunun için ve mekanizması için Asus VG245H almak istiyorum.1050 Ti'ın tek fanlı modelini düşünebilirim.Teşekkürler.

Bırakın kendi sistemini alsın. Madem kendi sistemini alacaksın niye konu açıyorsun? Adamlar sana tavsiye veriyor. Sen sadece gülüyorum yazıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk mesajımda AMD harici önerilere açığım demiştim.Kendi kurduğum sistemi alacağım diye bir şey yok.Görüyorsunuz ki AMD tavsiyeleri hariç diğerlerine yorum yaptım.İlk mesajda koskoca AMD hariç yazıyor.Düzgün okumamışsanız yorum yapmak size düşmez.

Rezalet bir sistem alacaksınız haberiniz olsun. Ayrıca madem GX1050Ti alacaksınız, Freesync monitör niye alıyorsunuz? O monitörün pahalılığının en büyük sebebi Freesync ve siz kullanamayacaksınız. Bari mekanizması güzel başka bir monitör alında paranızı daha az çöpe atın.
Son olarak, siz AMD hariç yazdınız diye yanlış öneri yapmayız. Biz en doğru sistemi öneririz, siz kendi ''sisteminizi'' veyahut önerilen sistemi toplarsınız.

Hadi o zaman 4.000 TL'ye Nvidia ve böyle mekanizmalı 1ms monitörlü sistem toplayın."En doğru sistemi" bekliyorum.

Kardeş anakart 2133 MHz RAM 2666 MHz RAM'in hızının 500 MHz'si çöpe gidiyor. RAM değiştir.

AMD karşıtı olarak baştan objektif olmadığın için zarara giriyorsun ama ben yine de deneyeceğim. 1MS olması niçin önemli anlamadım madem çok önemli işlemciyi G4560'a düşürüp RX470 ekran kartı almanız daha mantıklı olur ha düşürmem diyorsanız monitörü düşürüp RX470 yapmanız yine daha mantıklı olur.

Emin ol senin topladığın sistemden en az 1,5 kat daha iyi. AMD istemiyorum demek yerine azıcık araştır. Ha ısınma sorunu dersen 2 fanlı model seçtim bilerek ısınma söz konusu değil. Ayrıca 2 adet de kasa fanı aldım. Monitörde hem 1MS hem 75Hz hem de FreeSync destekli bu da AMD olmasının ayrıcalığı.

Buyur bu da hem i5 hem de Nvidia'lı sistem. 1060 3GB önerilmiyor ama siz istiyorsunuz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    46,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    34,3 KB · Görüntüleme: 89
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı