sametkazan29
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, benim bilgisayarımda donma kasma ve durduk yere kapanma sorununu başlamadan önce SSD'imde performans sorunları yaşıyordum. Örneğin SSD 1.5 dakikada açılıyordu daha sonrasında durum böyle olunca HDD'e geçiş yaptım. Fakat sorunlar bitmedi bilgisayarı açmak için güç düğmesine bastığımda ekranın gelmemesi suretiyle kendi kendine kapanıp kapanıp açılıyordu. Açıldığında da masaüstünde kasma ve donmalar mevcuttu. Ben de format attım ve sanırsam format biraz yanlış olmuş. Çünkü PC açılırken BIOS ekranı yerine siyah ekran geliyor ve PC öyle açılıyordu.
Zaman ilerledikçe bu sorunla birlikte son zamanlarda oyun oynarken veya masaüstünde bilgisayar aniden donuyor ve kendini kapatıyor. Bilgisayarı çalıştırmaya çalıştığımda ise yine kapanıp kapanıp açılma sorunu devam etmekle birlikte ekran 20-30 sn geç geliyor.
Sistem özelliklerim; i5 2320.
GTX 1050 Ti OC.
ASRock H61M-PS anakart.
Teki 133MHz 4 GB diğeri 1600MHz 8 GB RAM.
Zaman ilerledikçe bu sorunla birlikte son zamanlarda oyun oynarken veya masaüstünde bilgisayar aniden donuyor ve kendini kapatıyor. Bilgisayarı çalıştırmaya çalıştığımda ise yine kapanıp kapanıp açılma sorunu devam etmekle birlikte ekran 20-30 sn geç geliyor.
Sistem özelliklerim; i5 2320.
GTX 1050 Ti OC.
ASRock H61M-PS anakart.
Teki 133MHz 4 GB diğeri 1600MHz 8 GB RAM.
Son düzenleyen: Moderatör: