1050 Ti ve i5 6500 CS:GO'da FPS düşüşü

dpcapone

Hectopat
Arkadaşlar bu konu hakkında kaç defa başlık açıldı emin değilim. Ve büyük umutlarla yazdığım bu forumdan bir kez olsun bile bir çözüm alamadım.

Ayarların hepsi yapılı.

Görüntü ayarları en yüksek de olsa en düşük de olsa bu düşüş yaşanıyor.

Spawndayken 200-250 olan bu FPS adam gördüğüm anda 120'lere hatta 80'lere iniyor. Win 10 yüklemiştim geri Win 8.1 yükledim temiz kurulum yaptım. Her seferinde büyük umutlarla açıyorum oyunu ama hüsranla kapatıyorum. Faceit 10 levelım ve adam vuramıyorum.

NVIDIA ayarları yapılı, her şey güncel, her şey performansa ayarlı. Ne olabilir arkadaşlar problem ne olur biri yardımcı olabilir mi? Çözelim şunu adak adayacağım yemin ediyorum!

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal kontrol etmişsinizdir ama bilgisayrınız ısınıyor olabilir mi? Ve bilgiğim kadarıyla en iyi performansı Win 10'da alırsınız.

Hocam, ben açıkçası bu işlerde epey cahil biriyim. Elimi koyuyorum kasaya buz gibi ekstra fanı var. Ama bu değil de başka yer ısınıyorsa bir fikrim yok.

Hocam, ben açıkçası bu işlerde epey cahil biriyim. Elimi koyuyorum kasaya buz gibi ekstra fanı var. Ama bu değil de başka yer ısınıyorsa bir fikrim yok.

MSI Afterburner indirip sıcaklık değerlerini kontrol edebilirsiniz. İşlemciye veya ekran kartına direkt temas edemeyeceğiniz için çok sıcaklık hissedemezsiniz büyük ihtimal. Bende dizüstü var ben biraz anladığım için bunları diyorum bilen varsa düzeltsin. Dediğim programı indirip bakın ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…