VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.428 Çözümler 19 5 Haziran 2021 #11 Benim 6 yıllık laptop bile şu anki haliyle bütün güncellemeleri tam olan Windows 10'da kasmıyor. Sizinki nasıl kasıyor ilginç.
Benim 6 yıllık laptop bile şu anki haliyle bütün güncellemeleri tam olan Windows 10'da kasmıyor. Sizinki nasıl kasıyor ilginç.
totoca. Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 312 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Dell Inspiron 15 7577-0074 Nvidia GTX 1050Ti Intel Core i7-7700HQ 8GB RAM 1TB HDD + 128GB SSD Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #12 Emrullah Önemli dedi: UEFI kurulum USB'si hazırlayıp format atın. Genişletmek için tıkla... Daha 1 ay önce Windows'un kendi sitesinden indirdiğim dosyalarla formatladım daha önce de olmuştu tekrar oldu. VP67 dedi: Benim 6 yıllık laptop bile şu anki haliyle bütün güncellemeleri tam olan Windows 10'da kasmıyor. Sizinki nasıl kasıyor ilginç. Genişletmek için tıkla... Alt Tab ekranına geçerken bile donarak geçiyorum.
Emrullah Önemli dedi: UEFI kurulum USB'si hazırlayıp format atın. Genişletmek için tıkla... Daha 1 ay önce Windows'un kendi sitesinden indirdiğim dosyalarla formatladım daha önce de olmuştu tekrar oldu. VP67 dedi: Benim 6 yıllık laptop bile şu anki haliyle bütün güncellemeleri tam olan Windows 10'da kasmıyor. Sizinki nasıl kasıyor ilginç. Genişletmek için tıkla... Alt Tab ekranına geçerken bile donarak geçiyorum.
metinsama Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 814 Çözümler 5 5 Haziran 2021 #13 Sürücülerinizi güncellediniz mi?
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #14 totoca. dedi: Daha 1 ay önce Windows'un kendi sitesinden indirdiğim dosyalarla formatladım daha önce de olmuştu tekrar oldu. Alt Tab ekranına geçerken bile donarak geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Bütün sürücüleri yükleyin cihazın marka modeli nedir?
totoca. dedi: Daha 1 ay önce Windows'un kendi sitesinden indirdiğim dosyalarla formatladım daha önce de olmuştu tekrar oldu. Alt Tab ekranına geçerken bile donarak geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Bütün sürücüleri yükleyin cihazın marka modeli nedir?
totoca. Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 312 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Dell Inspiron 15 7577-0074 Nvidia GTX 1050Ti Intel Core i7-7700HQ 8GB RAM 1TB HDD + 128GB SSD Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #15 metinsama dedi: Sürücülerinizi güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hepsini Dell Support assist ile güncelledim. Emrullah Önemli dedi: Bütün sürücüleri yükleyin cihazın marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... DELL İnspiron 7577
metinsama dedi: Sürücülerinizi güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hepsini Dell Support assist ile güncelledim. Emrullah Önemli dedi: Bütün sürücüleri yükleyin cihazın marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... DELL İnspiron 7577