H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 14 Eylül 2020 #11 Görev yöneticisinde RAM HDD CPU GPU'da yüksek kullanım var mı?
technome Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #12 Ayni oyunlarda bir de grafikleri daha yükseğe çekerek deneyebilirsiniz.
H hamit33 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 87 14 Eylül 2020 #13 Torrentden cok oyun indirdim pcye format attım dedim fakat sıfırla yaptım ayarlardan Cpu yu sömüren virüs olabilir mi ? hasuna dedi: Görev yöneticisinde RAM HDD CPU GPU'da yüksek kullanım var mı? Genişletmek için tıkla... Chrome bazen 70lere cıkıyor birde antimalware diye birşey 30larda kullanıyor.
Torrentden cok oyun indirdim pcye format attım dedim fakat sıfırla yaptım ayarlardan Cpu yu sömüren virüs olabilir mi ? hasuna dedi: Görev yöneticisinde RAM HDD CPU GPU'da yüksek kullanım var mı? Genişletmek için tıkla... Chrome bazen 70lere cıkıyor birde antimalware diye birşey 30larda kullanıyor.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 15 Eylül 2020 #14 İşlemciniz aşırı kullanımda. Darboğaz söz konusu sanırım. Virüs taraması yapabilirsiniz. Oyunlarda kullanılmayan arka plan uygulamalarını kapatıp deneyin.
İşlemciniz aşırı kullanımda. Darboğaz söz konusu sanırım. Virüs taraması yapabilirsiniz. Oyunlarda kullanılmayan arka plan uygulamalarını kapatıp deneyin.