1050 Ti ve R3 3300X Fortnite performansı

12Abdullah97

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sisteminin şu anki performansında memnunum sadece Fortnite ve PES 2021 oynuyorum şimdi sorum şu sistem özeliklerini en son yazacağım sistemim Fortnite de ne kadar süre dah beni götürür Fortnite için ben zaten Low da oynuyorum ayrıca eğer pes serisinde ise tahmininizce ne kadar süre götürür sistemim şu:

Ryzen 3 3300X.
GTX 1050 Ti.
16 GB RAM DDR4 3600 MHz.

Arkadaşlar sisteminin şu anki performansında memnunum sadece Fortnite ve PES 2021 oynuyorum şimdi sorum şu sistem özeliklerini en son yazacağım sistemim Fortnite de ne kadar süre dah beni götürür Fortnite için ben zaten Low da oynuyorum ayrıca eğer pes serisinde ise tahmininizce ne kadar süre götürür sistemim şu:

Ryzen 3 3300X.
GTX 1050 Ti.
16 GB RAM DDR4 3600 MHz.
İşlemciniz güzel, ileride ekran kartınızı yükseltirseniz götürür uzun bir süre.

Ryzen 3 3300X.
GTX 1050 Ti.
16 GB RAM DDR4 3600 MHz.

Pes serisinde uzun yıllar götürür. Pes çok büyük sistem isteyen bir oyun değil.

Hocam 45 FPS de ama 60 pek sanmıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam en yakın 1 hafta önceki bir videoyu bulabildim. Arkadaş GTX 1050 kullanmış. 1050'de bile 148FPS gibi değerler veriyor Low ayarlarda. Gerisini siz düşünün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı