F furkanolgac Centipat Kek günü Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 7 27 Mayıs 2020 #1 Merhaba 1050 Ti ve Ryzen 5 2600 için bu PSU yeterli midir kutusunda 500W yazıyor ama dandik marka olduğu için pek o kadar verdiğini sanmıyorum.
Merhaba 1050 Ti ve Ryzen 5 2600 için bu PSU yeterli midir kutusunda 500W yazıyor ama dandik marka olduğu için pek o kadar verdiğini sanmıyorum.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 27 Mayıs 2020 #2 Kullanmayin, sisteminize zarar verme olasılığı var.
Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 27 Mayıs 2020 #3 Yeter ancak çöp bir PSU.
Revenger Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 590 Yer Çorlu/Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #4 Sakın! PSU C4 Diyebiliriz. En kısa zamanda değiştir. Yoksa sisteme yazık edersin. 288W Veriyor zaten.
Sakın! PSU C4 Diyebiliriz. En kısa zamanda değiştir. Yoksa sisteme yazık edersin. 288W Veriyor zaten.
Kurosaki Ichigo Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 177 Çözümler 2 27 Mayıs 2020 #6 80+ Plus PSU almaya özen gösterin.
Revenger Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 590 Yer Çorlu/Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #7 Kurosaki Ichigo dedi: 80+ Plus PSU almaya özen gösterin. Genişletmek için tıkla... Neden 80+ Plus? Mesela, FSP AHBC Serisinin sertifikası yok ama kaliteli.
Kurosaki Ichigo dedi: 80+ Plus PSU almaya özen gösterin. Genişletmek için tıkla... Neden 80+ Plus? Mesela, FSP AHBC Serisinin sertifikası yok ama kaliteli.
Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 27 Mayıs 2020 #8 Silinen üye dedi: Neden 80+ Plus? Mesela, FSP AHBC Serisinin sertifikası yok ama kaliteli. Genişletmek için tıkla... Arkadaş kaliteden bahsetmemiş neyin tartışması bu ? 80+ alın ki verimli olsun demek istemiş.
Silinen üye dedi: Neden 80+ Plus? Mesela, FSP AHBC Serisinin sertifikası yok ama kaliteli. Genişletmek için tıkla... Arkadaş kaliteden bahsetmemiş neyin tartışması bu ? 80+ alın ki verimli olsun demek istemiş.
Kurosaki Ichigo Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 177 Çözümler 2 27 Mayıs 2020 #9 Silinen üye dedi: Neden 80+ Plus? Mesela, FSP AHBC serisinin sertifikası yok ama kaliteli. Genişletmek için tıkla... Uzun vadede daha verimli ve daha kaliteli. Ben demiyorum sertifikanın veriliş amacı bu zaten.
Silinen üye dedi: Neden 80+ Plus? Mesela, FSP AHBC serisinin sertifikası yok ama kaliteli. Genişletmek için tıkla... Uzun vadede daha verimli ve daha kaliteli. Ben demiyorum sertifikanın veriliş amacı bu zaten.
Revenger Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 590 Yer Çorlu/Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #10 Kurosaki Ichigo dedi: Uzun vadede daha verimli ve daha kaliteli. Ben demiyorum sertifikanın veriliş amacı bu zaten. Genişletmek için tıkla... FSP AHBC Serisinde neden Sertifika yok? Sertifika PSU'larda ki Fiyatı arttırır. Sertifika masrafı diye bir şey vardır. O yüzden AHBC Serisinde Sertifika yok. FSP Bu seride F/P Yapma odaklanmış dibine kadar. Araştırıp mesaj yazalım lütfen. Nihilianth dedi: Arkadaş kaliteden bahsetmemiş neyin tartışması bu? 80+ alın ki verimli olsun demek istemiş. Genişletmek için tıkla... FSP AHBC Serisi sertifika olmasa bile gayet verimli bir Model.
Kurosaki Ichigo dedi: Uzun vadede daha verimli ve daha kaliteli. Ben demiyorum sertifikanın veriliş amacı bu zaten. Genişletmek için tıkla... FSP AHBC Serisinde neden Sertifika yok? Sertifika PSU'larda ki Fiyatı arttırır. Sertifika masrafı diye bir şey vardır. O yüzden AHBC Serisinde Sertifika yok. FSP Bu seride F/P Yapma odaklanmış dibine kadar. Araştırıp mesaj yazalım lütfen. Nihilianth dedi: Arkadaş kaliteden bahsetmemiş neyin tartışması bu? 80+ alın ki verimli olsun demek istemiş. Genişletmek için tıkla... FSP AHBC Serisi sertifika olmasa bile gayet verimli bir Model.