M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #1 İyi akşamlar 1050 Ti ekran kartıma OC yaptım 58 derecede çalışıyor onda bir sıkıntı yok. Ekran kartının VRAM sıcaklığını ölçmem lazım. Hangi programla ve nasıl bakarım sıcaklığına yardımcı olur musunuz?
İyi akşamlar 1050 Ti ekran kartıma OC yaptım 58 derecede çalışıyor onda bir sıkıntı yok. Ekran kartının VRAM sıcaklığını ölçmem lazım. Hangi programla ve nasıl bakarım sıcaklığına yardımcı olur musunuz?
T TheLastSpartan Zeptopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #2 VRAM sıcaklığı diye bir şey mi var? Sadece ekran kartının sıcaklığı ölçülebiliyor diye biliyorum.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #3 TheLastSpartan dedi: VRAM sıcaklığı diye bir şey mi var? Sadece ekran kartının sıcaklığı ölçülebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Belleklerin hızını biraz fazla artırdım sıcaklığına bak dedi arkadaşın birisi.
TheLastSpartan dedi: VRAM sıcaklığı diye bir şey mi var? Sadece ekran kartının sıcaklığı ölçülebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Belleklerin hızını biraz fazla artırdım sıcaklığına bak dedi arkadaşın birisi.