1050 Ti yerine 400 TL farkla 1650 değer mi?

1650 daha yeni nesil bir ekran kartı, ve oyun için alıyorsanız ortalama 15 framerate kazanırsınız. Yani 400 TL'yi zar zor çıkartıyorsanız değmez, ama 400 TL daha mı versem diye düşünüyorsanız olabilir.
Not: Eğer bulabiliyorsanız RX570 ikisinden de daha iyidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sen karar ver. 400 TL verebilirim dersen alınabilir. 400 TL benim için büyük para, vermesem daha iyi olur dersen 1050 Ti alabilirsin.

Kesinlikle değer, ama bütçe varsa GTX 1650S bakın.

Uzun süredir Mac kullanıcısıyım. Oyunla aram neredeyse yok, ama arada bir CoD Warzone, PUBG gibi oyunlarda takılmak için bir sistem toplamak istiyorum. 3650 TL'ye i3 10th 1050ti, 4050 TL'ye de i3 10th 1650 topladım. Bütçe sıkıntım yok ama FPS 60 altında olmasın diye bir düşüncem olmadığı için de kararsız kaldım. Örneğin 1050 Ti CoD Warzone'da şuradaki videoda da olduğu gibi en düşükte 50-60 arası FPS veriyor. 1650 ise şuradaki videoda olduğu gibi en düşükte 80 civarı FPS veriyor. Aradaki 20 FPS mi 400 TL vermeye değer? Yoksa 1650 daha mı uzun ömürlü olur? Ya da farklı sebepleri var mıdır?
Kesinlikle değer, ama bütçe varsa GTX 1650S bakın.
Hocam malum mining durumlarından dolayı 1650S'in eski fiyat performanslığı kalmadığı için hiç ona bulaşasım gelmiyor. Bir de 4K'yı geçmek de istemiyorum.
Game Garaj üzerinden topluyorum sistemi, şu anda seçenek olarak sunmuyorlar RX570'i. Stoktan olsa gerek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…