Alıcı 1050 Ti

Battlefield 1 işlemci isteyen bir oyun o vakit 1050Ti'a mı yönelmeliyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şöyle bir örnekte var ne kadar doğru bilemedim.

Zorla ürünü satmaya çalışan birisi konumunda olmak istemem ama istekleriniz doğrultusunda 850TL ye bu ürün en mantıklısı gibi gözüküyor. Hem işlemcinizin modelinin düşük olmasından kaynaklı yüksek model istemiyorsunuz, hem gtx1050ti modele GET dahil 900 vermeyi kabul ediyorsunuz. Bende hem işlemcinize uygun hem gtx1050ti den güçlü hemde ondan daha uygun bir ürünü teklif ediyorum. Tek dezavantajı çektiği güç. Yoksa belki elimdeki Gtx780 çoğu gtx1050ti den daha soğuk çalışıyor diyebilirim. Boşta 31-32 derece Furmark 1080p stres testinde 5 dakika test sonucu tavan ısısı 72-73 derece.

Merhaba 900 Tl'ye Galax 1060 3g Oc modelini satıyorum Türkiye garantili ve 1 yıl garantisi devam etmekte kutu içeriği mevcut çok acil olduğundan dolayı bu fiyata koydum 1,2 yerde referanslarım mevcut alışveriş konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
İrtibaat:05365055133 Oğuzhan Yener

Estağfirullah hocam olur mu hiç öyle şey tabi ki beni düşünerek nezaketen söylediniz Allah razı olsun. FPS videolarına baktım evet 1050Ti modelinden güçlü %5 kadar. Sadece fiyatta takıldım hocam.

Estağfirullah hocam olur mu hiç öyle şey tabi ki beni düşünerek nezaketen söylediniz Allah razı olsun. FPS videolarına baktım evet 1050Ti modelinden güçlü %5 kadar. Sadece fiyatta takıldım hocam.
Peki hocam nasıl isterseniz. Yukarıda arkadaş 1060 için 900TL istemiş o da çok iyi bir alternatif. Bütçeyi arttırma imkanınız varsa alınabilir. Şuan varolan işlemci ile darboğaz yapar ama ileriye dönük bir kart olur. İleri de ele geçecek nakit ile işlemci yükseltildiği vakit o zaman performans artışı da sağlanır.

Fiyatlar çok yüksek geldiğinden GTX 2050'yi bekleyeceğim. İdareten 340TL'ye GTX 750Tİ aldım aliexpress'ten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…