1050 Ti'lı sistem kaça gider?

Monitör ile 4500-5000'e rahat satarsın 3000 diyenler bir zahmet sahibinden.com'a girip fiyatlara bakın.

Hmm o zaman sistemi satmamak daha mantıklı olur. Ben sistemi satıp Series S alırım diye düşünmüştüm ama o zaman bilgisayarda kalmak daha mantıklı.

Bana sorarsanız Series S sizi o PC'den daha çok götürür her şeyiyle satıp azıcık para koyup Series S almanız daha mantıklı.

Hmm o zaman sistemi satmamak daha mantıklı olur. Ben sistemi satıp Series S alırım diye düşünmüştüm ama o zaman bilgisayarda kalmak daha mantıklı.

Kardeşim o sistemi monitörsüz 3500-4000'e rahat satarsın bunların kafası 2018 de kalmış.

Bana sorarsanız Series S sizi o PC'den daha çok götürür her şeyiyle satıp azıcık para koyup Series S almanız daha mantıklı.

Daha çok götüreceği kesin de şimdi ben 5K ya satarsam 4K ya Series S alıp geri kalan parayı da Game Pass ve oyunlara ayırırım diye düşünmüştüm 3.5 satarsam 5000 üstüne koymam gerekecek tamam onu koydum ama bir de oyun fiyatları ve Game Pass fiyatı var.

3.5'a satarsanız üstüne 700 lira gibi bir para koymanız gerekir ayrıca Game Pass fiyatının da sizi zorlayacağını düşünmüyorum.

3.5'a satarsanız üstüne 700 lira gibi bir para koymanız gerekir ayrıca Game Pass fiyatının da sizi zorlayacağını düşünmüyorum.

Zorlamasında değilim ben istesem PC satmadan da alırım ama ben yenilemek icabında düşünmüştüm oyunları daha yüksek kalitede oynayabilmek için o kadar masraf yapmak gereksiz geldi bana benim düşüncem tabii bu başkaları için değişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…