10500 lira monitör dahil sistem toplama

Evet hiç stok yok ama çok yakında diyor.

Evet hiç stok yok ama çok yakında diyor.

Bence kurların yükselmesini bekliyor olabilirler. 5-10 kuruş artarsa stoklar hemen geri gelir ama iki katı fiyatına. Dolar aylardır 7,30 7, 50 geziyor. Ne fiyat indirimi var ne de başka bir şey.

Bence kurların yükselmesini bekliyor olabilirler. 5-10 kuruş artarsa stoklar hemen geri gelir ama iki katı fiyatına. Dolar aylardır 7,30 7, 50 geziyor. Ne fiyat indirimi var ne de başka bir şey.

Sizce kaça geri gelir.

Sanırım stoklar yaklaşıyor. Firmalarda ürün kalmadı ayağına stoklarla beraber ellerinde kalan ürünleri satacak. PS5 gibi.

Sizce kaça geri gelir.

Hocam RTX 2060 Super 4K falandı sanırım. 5-6K'dan çıkartırlar bu sefer. 5500 falan. En az bir 1000 lira zam yaparlar merak etmeyin."yok efendim kur şöyle arttı böyle arttı" bu ülkede herkes birbirine vuruyor zararı yine bize kalıyor.

Yani ne yapayım 2060 alayim mi 3060 bekleyeyim mi?

Allah'ım inşallah yeni bir marka çıkar. Ekran kartları daha performanslı olur ve sadece kendi bayiilerin de satar. Satanı ben bildireyim o kadar yani .
Hocam 2060'ın ömrü 2 yıl max. 3060 2 katı kadar uzun ömürlü olacak. (pil reklamı gibi oldu )

Şu anda 2060 bulabilir misiniz bilmiyorum. 3060 beklemek daha yararlı olabilir ama fiyatlar ne olur kestirmek zor. RTX serisinden hiçbir kart Türkiye de yok mu yahu?

Teknoloji çok çabuk eskiyor maalesef. Ben 1650 Ti gibi bir kartın hayallerini kurarken RTX 2060'ın ömrü sonlanmaya başlıyor. Zaten RTX konusunda güçlü bir kart değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…