Hocam işlemci dışında benim attığım sisteme karşı olan üstünlüğü nedir?PSU çöp, ileride değiştirirsin.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sistemi önceden görmüştüm ama buralarda çok sık elektrik kesintisi olduğu için iyi görmemiştim.PSU çöp, ileride değiştirirsin.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bütçeyi 700TL aşarsan attığım sistemi alıp yanına Pylon çekersin, müthiş olur.Sistemi önceden görmüştüm ama buralarda çok sık elektrik kesintisi olduğu için iyi görmemiştim.
Ekran kartı. 6600, 3060'ın ensesinde olan bir kart.Hocam işlemci dışında benim attığım sisteme karşı olan üstünlüğü nedir?
Ama hem psu olarak hem ekran kartı olarak hem de fiyat olarak sonuçta daha önde değil mi?Bütçeyi 700TL aşarsan attığım sistemi alıp yanına Pylon çekersin, müthiş olur.
Ekran kartı. 6600, 3060'ın ensesinde olan bir kart.
Eki Görüntüle 1424270
Bütçeyi 700TL aşarsan attığım sistemi alıp yanına Pylon çekersin, müthiş olur.
Ekran kartı. 6600, 3060'ın ensesinde olan bir kart.
Eki Görüntüle 1424270
BBL-AsLanM4shadoW/Intel Core i3 10105F/GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6GB/16GB DDR4/240GB SSD/Geforce Espor PC |ITOPYA.COM Şu anda bu sistemin anakartının stoğa geleceğini umuyorum. Kasa ve SSD değişikliği ile güzel bir fiyata geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.