10500 TL sistem toplama

muhacir

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bütçemize göre ve monitörün biraz büyük olmasını istediğimden böyle bir toplama PC yaptım.
Ekran kartı kafamı karıştırıyor. O paralara verilemez diyen arkadaşlar olacaktır ama piyasa şartları malum.
Ayrıca ekran kartı, işlemci ve anakart uyumu nasıl?

Adsız1.jpg
Adsız2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar şuan rx560 kartı sepetten rx550 sildim RX560 4gb olanı ekledim buna göre
monitör dahil işlemci 3600X 11.172 TL oldu nasıl
birde arkadaşlar diğer sitelerden aldığımda taksitle vade farkı oluyor yaklaşık bin tl gibi
n11 ise vade farksız 6ya bölüyor

arkadaşlar yanlış anlamayında bu işte bir gariplik var şuan gtx 1650 koydum sepete monitör 27inç dahil 12.810 tl tuttu hazır sitem diyorsunuz ssd 240 gb benim topladığım 500gb ram 16 hazır 8gb ve hazır olanda bazılarında monitör yok bazılarında 21inç bana bunu izah edermisiniz ayrıca taksitte vade farkı var n11de yok

arkadaşlar yanlış anlamayında bu işte bir gariplik var şuan gtx 1650 koydum sepete monitör 27inç dahil 12.810 tl tuttu hazır sitem diyorsunuz ssd 240 gb benim topladığım 500gb ram 16 hazır 8gb ve hazır olanda bazılarında monitör yok bazılarında 21inç bana bunu izah edermisiniz ayrıca taksitte vade farkı var n11de yok
Hazır sistemler özelleştirilebiliyor.

sistem güncellendi şimdi arkadaşlar aynı fiyata sinerji ve teknobiyoktikde toplayabilşen varmı?

Dosya Ekleri

• Adsız1.jpg
    Adsız1.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 45
  • Adsız2.jpg
    Adsız2.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 54

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı