10500 TL telefon önerisi

Bütçe
10500

duygux

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Aktif olarak POCO F3 kullanmaktayım. Yaklaşık bir ay sonra telefonu değiştirmek istiyorum. Bundan önce 8Plus kullanıyordum. Bunu ikinci elde satıp üstüne maksimum 4-5 bin TL koyabilirim. Sizce iPhone XS ikinci el beyaz pili minimum %84 almam kötü mü olur acaba? Oyun asla oynamıyorum. Kamerası iyi sorun çıkarmayacak cihaz arıyorum genelde Instagram, nadirde olsa YouTube kullanmaktayım. Tavsiyelerinize açığım. Bunda sanırsam 120Hz ve AMOLED ekran var, bayağı alıştım ama çok büyük 5.8 inc veya 6.1 inc üstü cihaz istemiyorum. Günlük kullanımda günde bir iki defa şarj edebilirim powerbank taşımaktayım. Epey adlı sitede telefonumun iPhone 12 ile karşılaştırıldığında 1 puan farkının olduğunu gördüm. Değerlendirme ne kadar doğru bilmiyorum. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,

Aktif olarak POCO F3 kullanmaktayım. Yaklaşık bir ay sonra telefonu değiştirmek istiyorum. Bundan önce 8Plus kullanıyordum. Bunu ikinci elde satıp üstüne maksimum 4-5 bin TL koyabilirim. Sizce iPhone XS ikinci el beyaz pili minimum %84 almam kötü mü olur acaba? Oyun asla oynamıyorum. Kamerası iyi sorun çıkarmayacak cihaz arıyorum genelde Instagram, nadirde olsa YouTube kullanmaktayım. Tavsiyelerinize açığım. Bunda sanırsam 120Hz ve AMOLED ekran var, bayağı alıştım ama çok büyük 5.8 inc veya 6.1 inc üstü cihaz istemiyorum. Günlük kullanımda günde bir iki defa şarj edebilirim powerbank taşımaktayım. Epey adlı sitede telefonumun iPhone 12 ile karşılaştırıldığında 1 puan farkının olduğunu gördüm. Değerlendirme ne kadar doğru bilmiyorum. İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Hocam Iphone kullanan birisi olarak %85'in altında pil ömrü çöp. Hatta %90. İstediğin kadar oyun vs. oynama telefon açık olmadığı halde şarjı bitiyor. Mesela ben kullanmadığım zaman tamamen kapalı oluyor :D

Peki ikinci el alacağım 6.1 inç ve altı Xs veya 11 modelleri nasıldır F3 ten geçmek pişmanlık mı yaratır? Günde iki kez şarja takabilirim.

Sağ olun arkadaşlar ya 11 alacağım ya da pasaportuma kayıtlı daha üst modelini.
4 yıllık ve üretimi bitmek üzere olan ayrıca fahiş fiyatlı ve o fiyata çok daha üst bir telefon alınabilecek bir telefon için gayet saçma bir karar ama para sizin paranız.

Bir kaç tane Apple fanboyuna bakmayın.

4 yıllık ve üretimi bitmek üzere olan ayrıca fahiş fiyatlı ve o fiyata çok daha üst bir telefon alınabilecek bir telefon için gayet saçma bir karar ama para sizin paranız.

Birkaç tane Apple fanboyuna bakmayın.

Mantıklı ama garantisi olan ikinci el cihaz bakacağım 18 binden almayacağım ve 6.1 inç veya altı Android tarafında sınıfta kalıyor. Samsung'tan şikayetçi çok kişi gördüm. Zaten ağırlıklı olarak WhatsApp YouTube Instagram kullanacağım dolayısıyla iPhone 8Plus ile de aynı özellikleri kullanıyordum, annemde şu an cihaz ve hala kullanmakta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı